sliqe Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No to good luck :> Wróć cały :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Chyba mocno dostał bo coś nie odpisuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Chyba mocno dostał bo coś nie odpisuje :DZ rana tu wpadłem, a jego nie ma. Mówie Wam, pije już przez rurke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 może jeszcze ma trening :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Pitbull82 możliwe :] - cwiczą wytrzymalość:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 uuuu... cos chlopaka nie widac, moze po wygranej walce wstapil na impreze, to jest ta wersja mniej prawdopodobna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Oh my god, theykilled mongo... you bastards! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Oh my god, theykilled mongo... you bastards! :lol::lol: :lol: :lol: chyba nie przezyl albo w szpitalu lezy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Albo po prostu sie wkurzył że sie z niego śmiejemy. Czyż nie ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Albo po prostu sie wkurzył że sie z niego śmiejemy. Czyż nie ? :? A kto się śmieje ? Może Ty ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Na przykład pare postów od góry :] Kurcze, jestem koszmarnie ciekaw jak mu poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Puk Puk :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 No co jest :?: Jeszcze nie odpisał 8O Mam nadzieję że mu się nic nie stało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 A nie mówiłem.... :) A swoją drogą ciekawe jak po I treningu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 zaczynam o 19.15 - jak przeżyję napewno dam ci zać ;-) Chyba nie przyżył 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 piatek o 19. moze spotkanie bylo pod jakims klubem. zasada numer jeden: poszukaj celu :D zasada numer dwa: wal z zaskoczenia zasada numer trzy: poszukaj kolejnego celu :wink: faktycznie ciekawe co z nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 My tu smiechy brechu ale jego dalej niema :F . PUK PUK !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja ci powiem tak... Jeżeli chcesz nauczyć się skutecznie walczyć w ultra-krótkim czasie, zapisz się na combat56 - to taka bezkompromisowa sztuka walki, polegająca na jak najszybszym wyeliminowaniu przeciwnika. Stosuje się w niej takie ciosy jak: - uderzenie w krtań - atak na gałki oczne - gryzienie - itp :wink: Jeżeli chcesz walczyć skutecznie, ale z klasą, zapisz się na Kung-fu. Jeżeli ma to w dodatku być efektowne, zapisz się na Kung-fu WUSHU. A jeżeli chcesz walczyć super-efektownie, ale nie zbyt skutecznie ( :wink: ) zapisz się na Capoeira'e 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja ci powiem tak... A jeżeli chcesz walczyć super-efektownie, ale nie zbyt skutecznie ( :wink: ) zapisz się na Capoeira'e 8) Capoeira jest b. dobra chyba nie widziales tego w akcji (pomijam tekken'a :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 eeee... koles przezyl ;), ostatnio napisal cos w temacie na oslej laczce; paly w katowicach... PS. pewnie w ogole nie poszedl, bo spekal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja ci powiem tak... A jeżeli chcesz walczyć super-efektownie, ale nie zbyt skutecznie ( :wink: ) zapisz się na Capoeira'e 8) Capoeira jest b. dobra chyba nie widziales tego w akcji (pomijam tekken'a :) )und3r - głopoty wygadujesz :F aster - masz racje ;) - Mój kolega z klasy chodzi na capoeire i wymiata kopytai ~~ oczy to wychodzą z orbitek jak się ogląda go na W-F-ie ;F 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja ci powiem tak... A jeżeli chcesz walczyć super-efektownie, ale nie zbyt skutecznie ( :wink: ) zapisz się na Capoeira'e 8) Capoeira jest b. dobra chyba nie widziales tego w akcji (pomijam tekken'a :) )und3r - głopoty wygadujesz :F aster - masz racje ;) - Mój kolega z klasy chodzi na capoeire i wymiata kopytai ~~ oczy to wychodzą z orbitek jak się ogląda go na W-F-ie ;F 8O tosobie patrz na wf jak fika nogami a zobaczysz co bedzie jak podejdzie do niego 2 dresow :) ciekawe czy powie, "panowie wezcie sie odsuncie z metr do tylu bo z tak bliska nie moge was kopnac" :D Ta Capoeira ktora ucza teraz to sztuka dla sztuki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja ci powiem tak... A jeżeli chcesz walczyć super-efektownie, ale nie zbyt skutecznie ( :wink: ) zapisz się na Capoeira'e 8) Capoeira jest b. dobra chyba nie widziales tego w akcji (pomijam tekken'a :) )und3r - głopoty wygadujesz :F aster - masz racje ;) - Mój kolega z klasy chodzi na capoeire i wymiata kopytai ~~ oczy to wychodzą z orbitek jak się ogląda go na W-F-ie ;F 8O tosobie patrz na wf jak fika nogami a zobaczysz co bedzie jak podejdzie do niego 2 dresow :) ciekawe czy powie, "panowie wezcie sie odsuncie z metr do tylu bo z tak bliska nie moge was kopnac" :D Ta Capoeira ktora ucza teraz to sztuka dla sztuki... ta osoba ktora znam wychowala sie na capoeir'rze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mongo nie pojechal na ten trening zesmy sie zgadali i jedziemy razem w środe tam do katowic ja z bytomia jest to nie daleko wiec w środe zdamy relacje jak bylo ... (jesli uda sie przezyc ;) )ehheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 tosobie patrz na wf jak fika nogami a zobaczysz co bedzie jak podejdzie do niego 2 dresow ciekawe czy powie, "panowie wezcie sie odsuncie z metr do tylu bo z tak bliska nie moge was kopnac" Ta Capoeira ktora ucza teraz to sztuka dla sztuki... Dokładnie... Sztuka dla sztuki :? Sl!qe :arrow: Postaw na przeciwko siebie gościa cwiczącego capoeira'e i gościa znajacego chociaz troche krav-maga albo combat56 w ciemnym zaulku i zobacz co sie stanie... :P :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 analogicznie krav-maga vs bjj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 qrde a ze rodzina nic nie informuje.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Czy ktos z piszacych cwiczyl cokolwiek z sztuk walki? Dluzej niz rok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ja ćwiczyłem coś a'la omawiany tutaj boks uliczny jakieś 1,5roku a w czasach młodości (6-7 klasa podstawówki) karate (0,5roku - bo mi się znudziło) :D pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Fishman= Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Moi instruktorzy na obozie windsurfingowym ćwiczą od kilku lat cravmage. W tym roku jednemu z zawodników ukradli deskę tuż przed pucharem europu. Koniec końców był taki ze udało sie deskę odzyskać. Wspolczuje zlodziejom, bo przezyli... ;) Ktoś z przechodniów zapytał sie co sie stało?? odpowiedz: zlapalismy złodzieji. Wygladalo to jak akcja antyterorystyczna. Krótko sprawnie i po sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...