Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś kolejny raz mój dysk (IBM 40GB) zaczął wydawać dziwne odgłosy, takie jak przy włączaniu kompa :? Potem wyłączyłem kompa i włączyłem ponownie, ukazał się napis DISK BOOT FAILURE :( Przy drugim restarcie było OK. Czy to znaczy, że dysk zaczyna się sypać :?: Oddać już teraz na gware czy dopiera jak całkiem padnie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś kolejny raz mój dysk (IBM 40GB) zaczął wydawać dziwne odgłosy, takie jak przy włączaniu kompa :?  Potem wyłączyłem kompa i włączyłem ponownie, ukazał się napis DISK BOOT FAILURE  :( Przy drugim restarcie było OK. Czy to znaczy, że dysk zaczyna się sypać  :?: Oddać już teraz na gware czy dopiera jak całkiem padnie  :?:

Ja bym sie juz staral cos z tym zrobic. A napewno zrobilbym kopie waznych rzeczy ktore masz na tym dysku. A jesli nic takiego nie masz to wal to i czekaj az sam umrze :twisted: a potem do serwisu .

Acha napisz jeszcze ile masz na niego gwarancji (ile zostalo) bo jak malo to moze trzeba mu bedzie "pomoc" zejsc zeby po minieciu gwarancji sie nie obudzic z reka w nocniku :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...