k_luke Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Dziś kolejny raz mój dysk (IBM 40GB) zaczął wydawać dziwne odgłosy, takie jak przy włączaniu kompa :? Potem wyłączyłem kompa i włączyłem ponownie, ukazał się napis DISK BOOT FAILURE :( Przy drugim restarcie było OK. Czy to znaczy, że dysk zaczyna się sypać :?: Oddać już teraz na gware czy dopiera jak całkiem padnie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Dziś kolejny raz mój dysk (IBM 40GB) zaczął wydawać dziwne odgłosy, takie jak przy włączaniu kompa :? Potem wyłączyłem kompa i włączyłem ponownie, ukazał się napis DISK BOOT FAILURE :( Przy drugim restarcie było OK. Czy to znaczy, że dysk zaczyna się sypać :?: Oddać już teraz na gware czy dopiera jak całkiem padnie :?:Ja bym sie juz staral cos z tym zrobic. A napewno zrobilbym kopie waznych rzeczy ktore masz na tym dysku. A jesli nic takiego nie masz to wal to i czekaj az sam umrze :twisted: a potem do serwisu . Acha napisz jeszcze ile masz na niego gwarancji (ile zostalo) bo jak malo to moze trzeba mu bedzie "pomoc" zejsc zeby po minieciu gwarancji sie nie obudzic z reka w nocniku :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 znajomy składał, konkretnie starszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 znajomy składał, konkretnie starszego.No ale pisales ze masz gwarancje... To jak masz kontakt z tym gosciem to postaraj sie mu przedstawic sprawe. Bo jak gwarancja minie to bedzie za pozno :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...