krawcu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Mam zasiłke z tematu i chce wrzucić tam jeszcze jeden wentyl (papst 120 mm), czy ktoś może już próbował czego takiego, bo z tego co wiem to ta zasiłka jest nieźle upchana w środku. I czy opłacalne to wogóle będzie bo ten papst wyciągał by powietrze znad Zalmana 7000A. Proszę o opis jeśli ktoś robił coś w tym stylu, lub pomysły. Spodziewam się że utracę gwarancję po takiej operacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Rozumiem, ze chcesz z niego dopiero zrobic dual fana?? Hmm.. Mysle, ze pomysl calkiem niezly. Gwarancje faktycznie utracisz jak potniesz ta blache. Ale mam rozwiazanie. Kup na www.plexicomp.com obudowe z akrylu do zasilacze i w nia wstaw tego papsta, mozesz po wewnetrznej stronie, bo nie wiem czy do srodka wejdzie. Wtedy gwarancje masz i dodatkowy wiatrak w zasilce tez.. Mysle, ze to napewno troszke obnizy temp. w budzie.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 ... Ale mam rozwiazanie. Kup na www.plexicomp.com obudowe z akrylu do zasilacze i w nia wstaw tego papsta, ... a co z dlawikiem od PFC (to ustrojstwo przykrecone do blachy) :?: to bedzie przeszkadzalo zeby dac wentyl wiekszy niz 80mm :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Jakies inne rozwiązanie ? Może to da się odkręcić i gdzieś indziej przymocować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ... Ale mam rozwiazanie. Kup na www.plexicomp.com obudowe z akrylu do zasilacze i w nia wstaw tego papsta, ... a co z dlawikiem od PFC (to ustrojstwo przykrecone do blachy) :?: to bedzie przeszkadzalo zeby dac wentyl wiekszy niz 80mm :!: No wlasnie zapomnialem o tym... A szkoda, bo fajnie by ten papst sie prezentowal. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 imo: bedzie trudno to zrobic bo tam jest za malo miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ale myślalem o umieszczeniu wentyla poza zasilaczem, z czym mysle nie bedzie problemu, wiekszy bedzie z umieszczeniem go na dole, a nie gorze zasilki zeby zasysal powietrze znad procka jeszcze. A jak widac na fotce to raczej niemozliwe, chyba ze przykrece zasilke "do gory nogami" :P . Cos trzeba bedzie wykombinowac. ________________ Własnie go rozkrecilem przed chwilka i on jest juz "do gory nogami". W tygodniu kupuje wentyl i moduje. Wyniki w nastepny weekend - wiecie malo czasu, studia itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Najpierw sprawdz jak masz zasilke w budzie montowana, bo w wiekszosci jest wlasnie "go gory nogami". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...