ParanoiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Myślę, że świąteczny topic, mamy 10000 użytkowników :-) Nasi użytkownicy napisali 608736 wiadomości Mamy 10000 zarejestrowanych użytkowników Ostatnio zarejestrował się triox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czym tu sie cieszyc jak te dane nie sa prawdziwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Dlaczego nieprawdziwe? Tyle bylo rejestracji, tyle jest zarejestrowanych nickow... Czesc kont jest nieaktywnych, ale to juz inna bajka... PS. A ja widzialem jak bylo 9999 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 wkasnie o to chodzi, gdybyscie usuneli konta tych, ktorzy sa nieaktywni przynajmniej 3 miesiace, to zaloze sie ze zostaloby tych kont niewiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Narzekasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Czy ja wiem. Szybka statystyka: 6988 użytkowników napisało przynajmniej 1 post, 1041 userów ma przynajmniej 100 postów, 118 forumowiczów napisało przynajmniej 1000 postów, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Czy ja wiem. Szybka statystyka: 6988 użytkowników napisało przynajmniej 1 post, 1041 userów ma przynajmniej 100 postów, 118 forumowiczów napisało przynajmniej 1000 postów, a uzytkownikow mamy 10005 czyli te statystyki nie sa najlepsze, ale i tak nie jest zle. Najlepiejby bylo jakby zamienic pierwsza liczbe w zestawieniu z ostatnia, ale jest to tylko pobozne zyczenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 wkasnie o to chodzi, gdybyscie usuneli konta tych, ktorzy sa nieaktywni przynajmniej 3 miesiace, to zaloze sie ze zostaloby tych kont niewiele Ja bym raczej usunął konta tych, którzy od trzech miesięcy są nadaktywni, ale nie napisali ani jednego posta z sensem. Ci o których piszesz nie przeszkadzają mi ani trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ja bym raczej usunął konta tych, którzy od trzech miesięcy są nadaktywni, ale nie napisali ani jednego posta z sensem. Ci o których piszesz nie przeszkadzają mi ani trochę. sluchaj ja tez nie pisalem ze mi przeszkadzaja, tylko napisalem, ze hehe nie ma sie z czego cieszyc, bo to imo marna statystyka :P zreszta jak wsyztskie :] poza tym jak ktos sie nie logowal od 3ch miechow, to nie wiem czemu i po co ? trzymac i zasmiecac jego kontem baze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 wkasnie o to chodzi, gdybyscie usuneli konta tych, ktorzy sa nieaktywni przynajmniej 3 miesiace, to zaloze sie ze zostaloby tych kont niewiele Ja bym raczej usunął konta tych, którzy od trzech miesięcy są nadaktywni, ale nie napisali ani jednego posta z sensem. Ci o których piszesz nie przeszkadzają mi ani trochę. czy masz kogos konkretnego na mysli?? kasowanie kont osobom, ktore sie nie loguja od 3 m0cy nie jest glupim pomyslem. Tak samo jak kasowaeni starszych niez 7-14 dniowe poblokowanych tematow. Pozwoli to odetchnac troche dla serwera i lacza, bo jak na forum jest pow 100 osbo to chodzi ono wrecz tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czy masz kogos konkretnego na mysli?? Oczywiście, że mam kogoś konkretnego na myśli, jakbym się zastanowił, to nawet konkretne kilkadziesiąt konkretnych ktosiów. Nie zwykłem pisać postów dla satysakcji obserwowania, jak to się fajnie literki na ekranie wyświetlają. A skąd to pytanie? Że niby niesłusznie mam kogoś konkretnego na myśli? Nie ma tu takich, czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czy masz kogos konkretnego na mysli?? Oczywiście, że mam kogoś konkretnego na myśli, jakbym się zastanowił, to nawet konkretne kilkadziesiąt konkretnych ktosiów. Nie zwykłem pisać postów dla satysakcji obserwowania, jak to się fajnie literki na ekranie wyświetlają. A skąd to pytanie? Że niby niesłusznie mam kogoś konkretnego na myśli? Nie ma tu takich, czy jak? na forum sa takie osoby, a czy w tym konkretnym temacie to raczej nie. Poza tym wcale nie twierdze, ze " zwykłes pisać posty dla satysakcji obserwowania, jak to się fajnie literki na ekranie wyświetlają". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 608898 (postów) : 10008 (użytkowników) = 60,84 posta na łepka Czyli z tego można wywnioskować jak dużo jest userów którzy są nieaktywni (czyli mało lub w ogóle nic nie piszą) bo jest sporo userów co mają od 200postów wzwyż, a średnia jest prawie 61, więc aby ją obniżyć to musi być dużo osób z małą ilością postów. Ja bym proponował coś takiego że: Jak ktoś długo nic nie pisze (powiecmy 3 - 4 miesiące) to dostaje maila w którym ma napisane że jego konto może zostać usunięte, etc. Bo przecież aby przeglądać forum i je czytać to nie trzeba się rejestrować, większość kont może być nie aktywna z innego powodu - np. koleś mógł zapomnieć hasła do swojego nicka oraz do maila :lol: i teraz doopa bo on nigdy się nie zaloguje na tym profilu, no chyba że sobie hasło przypomni :wink: pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ale jeszcze nikt mi nie wytłuaczył, dlaczego ci nieaktywni userzy wam tak przeszkadzają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 oby tak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 czy masz kogos konkretnego na mysli?? Oczywiście, że mam kogoś konkretnego na myśli, jakbym się zastanowił, to nawet konkretne kilkadziesiąt konkretnych ktosiów. Nie zwykłem pisać postów dla satysakcji obserwowania, jak to się fajnie literki na ekranie wyświetlają. A skąd to pytanie? Że niby niesłusznie mam kogoś konkretnego na myśli? Nie ma tu takich, czy jak? hehe ja juz jestem za stary na napierdalanie postow na forum,szczerze mowiac to juz za bardzo nie ma o czym pisac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 hehe ja juz jestem za stary na napierdalanie postow na forum,szczerze mowiac to juz za bardzo nie ma o czym pisac ;/genghiskhan, skoro w swej starości czujesz się pozbawiony zajęcia, to zacznij może studiować słownik synonimów, by rzucone przez Ciebie bez zastanowienia słowa nie raziły ocząt młodych pokoleń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 hehe ja juz jestem za stary na napierdalanie postow na forum,szczerze mowiac to juz za bardzo nie ma o czym pisac ;/genghiskhan, skoro w swej starości czujesz się pozbawiony zajęcia, to zacznij może studiować słownik synonimów, by rzucone przez Ciebie bez zastanowienia słowa nie raziły ocząt młodych pokoleń.ale to ujelas hmmmm slowa jakby znane - hmmm jonasa wplyw cos wam juz kiepsko cenzura dziala.... ehhhhh pokolenie starych tweakowych wyjadaczy juz sie dawno chyba skonczylo..... duzo osob niestety odeszlo.... a szkoda bym wsrod nich pewnien moderator......dobry byl z niego czlowiek....ale byc teraz dobrym sie nie oplaca. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ale dlaczego kasować komuś kto nic nie pisze? widocznie nie ma nic do wniesienia w temat wiec siedzi cicho i tylko czyta co ludzie piszą.. a tak sie znowu zacznie walenie postów "żeby mi konta nie usuneli" co innego jak ktoś sie wogóle nei loguje.. wtedy mailik. tydzien oczekiwania na odpowiedz i papa.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mile swieto tweaka - aby tak dalej - konta mozna by sakoswac tym ktorzy nie napisali nic od 6msc - ci ludzie juz chyba nic nie napisza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mile swieto tweaka - aby tak dalej - konta mozna by sakoswac tym ktorzy nie napisali nic od 6msc - ci ludzie juz chyba nic nie napisza :)z pol roku temu mowilem o tym,zreszta nie tylko ja ale widac lisek chyba chce staty nabijac ze duzo userow jest :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ale nadal nie rozumiem: co przeszkadza taka ilość userów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ale nadal nie rozumiem: co przeszkadza taka ilość userów?syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Co syf? Wyjaśnij mi. Jaki syf to niby powoduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Wg mnie w tym wypadku syf polega na tym ze wiekszosc latwych nickow jest zajeta i kazdy kto na przyklad chcialby miec nicka Macus musi wziac maciusxxx - i to powoduje syf z nickami (dlugimi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Szukanie wymówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 urzekła mnie twoja historia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 a ja wziąłem Pitbull82 i dobrze mi z tym 8) jeśli chodzi o długi nicki to mi jakoś nie przeszkadza to bo ja ludzi zapamiętuję po wyglądzie (w tym przypadku avatar) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ale to ujelas hmmmm slowa jakby znane - hmmm jonasa wplyw To teraz każdy górnolotny lub wyszukany zwrot będziesz określał "wpływem jonasa"? Doprawdy, wiem że jestem mądry, wspaniały i piękny, ale nie wiedziałem, że aż tak na ludzi działam :> Jeśli "starzy userzy" czy też "wyjadacze", jak kiedyś to określiłeś, też tylko marudzili o starych dobrych czasach i syfie, to cieszyć się pozostaje takiemu ciemnemu chłopu pańszczyźnianemu jak ja, że poszli w priedesswiatnyj tuman. Obejdzie się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 paru starych wylecialo , weszlo nowe pokolenie , moze jakies tytuly dla starych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...