kavoo Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Szukalem, ale akurat na ten temat nie znalazlem nic, wiec pytam: Jak zmienic na TV rozmiar desktopu pokazywanego przez Radka? Defaultowo ustawil mi sie na 1024x768 i oczywiscie przy sztywnej rozdzielczosci drugiego ekranu w sterach (czyli 640x480) jest to desktop wirtualny. W zakladce "Ekrany" nigdzie nie ma opcji zmiany tej rozdzielczosci, a jest to troche wkurzajace, bo jesli chcialbym sobie zapodac na TV np. slideshow zdjec z cyfrowki, to sie bedzie fragment zdjec pokazywal... a nie bede przeciez ganial myszka po biurku i przesuwal wirtualny desktop na TV zeby cale zdjecie obejrzec, nonsens :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Szczerze mowiac po zainstalowaniu jakichkolwiek sterow OMEGA problem u mnie znika. Tez mnie to wkurzalo kiedys ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Sprawdzilem wlasnie Omegi i problem pozostal. Jedyne, co mi sie udalo, to kompletnie okrezna droga zmienic w zakladce "Ekrany" rozdzielczosc TV na 800x600. Ale i tak jesli na monitorze mam 1600x1200, to na TV jest wirtualny desktop. Coz... nie pozostaje nic innego jak tylko przelaczac sie na monitorze na 800x600, jesli bede chcial zapodac na TV cos innego niz film :? Nie powiem, zeby takie rozwiazanie mnie w 100% satysfakcjonowalo, ale co zrobic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Kavoo - ja mam do ciebie pytanie ja mam podpiety pod TV-out mini telewizorek (mam ati 9500) i chcialbym zeby byl wyswietlany na tym Tv osobny pulpit z osobno otwartymi okienkami , a na monicie tez inny pulpit czy wytlumaczy mi to ktos krok po kroku jak tego dokonac ??????? JUZ MNIE KREW ZALEWA !!! :(((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzet Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Sprawdzilem wlasnie Omegi i problem pozostal. Jedyne, co mi sie udalo, to kompletnie okrezna droga zmienic w zakladce "Ekrany" rozdzielczosc TV na 800x600. Ale i tak jesli na monitorze mam 1600x1200, to na TV jest wirtualny desktop. Coz... nie pozostaje nic innego jak tylko przelaczac sie na monitorze na 800x600, jesli bede chcial zapodac na TV cos innego niz film :? Nie powiem, zeby takie rozwiazanie mnie w 100% satysfakcjonowalo, ale co zrobic ;) Mam zapytanie: jak u Ciebie z jakością obrazu na TV? U mnie nie moge przeczytać podpisów po ikonami na pulpicie. Tak być musi czy też mam coś źle poustawiane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Sprawdzilem wlasnie Omegi i problem pozostal. Jedyne, co mi sie udalo, to kompletnie okrezna droga zmienic w zakladce "Ekrany" rozdzielczosc TV na 800x600. Ale i tak jesli na monitorze mam 1600x1200, to na TV jest wirtualny desktop. Coz... nie pozostaje nic innego jak tylko przelaczac sie na monitorze na 800x600, jesli bede chcial zapodac na TV cos innego niz film :? Nie powiem, zeby takie rozwiazanie mnie w 100% satysfakcjonowalo, ale co zrobic ;) Mam zapytanie: jak u Ciebie z jakością obrazu na TV? U mnie nie moge przeczytać podpisów po ikonami na pulpicie. Tak być musi czy też mam coś źle poustawiane? BUAHAHAHA ... i ni eprzeczuytasz ... nie porównuj TV do monitora ... nie ta rozdzielczosc ;) tak ma byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...