Skocz do zawartości
borowy

Jaką mam kupić nagrywarkę DVD - help

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że temat był poruszany kilka razy, ale ciąglę są jakieś nowe aspekty. Muszę kupić do jutra nagrywarkę (listopad miesiącem kosztów :) )

i nie wiem jaką. W grę wchodzą następujące:

Liteon 411 s oem - 470 (ceny netto)

Teac DV-W 50D - 470

TDK DVW+A040212N - 600

Liteon 811 s - 600

Nie ukrywam iż liczy się dla mnie cena-jakość.

Proszę o wypowiedzi wyłącznie "praktyków"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, jak wiesz niewiele ludzi posiada nagrywarki DVD, i nie widać za bardzo chętnych do odpowiedzi na twojego posta. Podstawową zasadą przy kupnie nagrywarki DVD jest to aby obsługiwała format DVD- i DVD+ zarazem. Jest kilka testow nagrywarek DVD na cdrinfo, między innymi Lite-On, więc nie wiem czego oczekujesz. Poza tym jest jeszcze kilka zagranicznych stron gdzie testowali tego typu sprzęt, trzeba tylko poszukać, za ciebie raczej nikt tego nie zrobi.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio bawilem sie Liteonem 411 s BOX i nie mialem do niej zadnych zastrzezen. Przyznam ze duzo na niej nie wypalalem, glownie filmy DVD. Mialem ja 2 dni i przez ten czas nie zwalila zadnej plyty.

Jezeli juz bedziesz kupowal to koniecznie obslugujaca multiformat (czyli + i -).

Troche recek jest tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nagrywalem filmy DVD na DVD-RW i DVD+RW (jedna z pudelka, druga chyba TDK) i film odtwarzal sie zarowno w napedzie DVD w kompie oraz na stacjonarnym. Oczywiscie bez zadnych zaciec. Jak ci bardzo zalezy to moge sprawdzic na jakims tanszym nosniku, bo mam staly dostep do tej nagrywarki (sasiad ja ma :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...