adam1004a Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 jaka jest roznica miedzy tymi kartami?? co daja stery p-pax V na audigy 1 czy to jest normalne ze na audigy 1 z p-pax nie dziala korektor graficzny czemu jak zainstaluje nowe stery do audigy 1 (pleyer) to nie dzialaja mi ustawienia w mikserze - pop, disco itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Witam! to pytanie mozna porownac do takiego: jaka jest roznica miedzy GF2 a GF3? Oczywiscie Audigy 2 oferuje lepsza jakosc dzieku itp. a co do drugiej czesci... nie zawsze najnowsze znaczy lepsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Witam! to pytanie mozna porownac do takiego: jaka jest roznica miedzy GF2 a GF3? Oczywiscie Audigy 2 oferuje lepsza jakosc dzieku itp. a co do drugiej czesci... nie zawsze najnowsze znaczy lepsze... Wcale nie dużo lepszą - właśnie sterowniki robią całą robotę - jedyna różnica miedzy A1 i A2 to taka ze A2 może nagrywać w 24bit/96kHz i ma wyjście dla głośników 6.1 poza tym to identyczne karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 hejka co do roznic w ilosci glosnikow to wiedzialem, probkowanie w 24bitach to pewnie zmana sterownikow powinna zalatwic. zreszta mozna b. latwo wgrac stery od a.2 do 1 wystarczy recznie zauktualizowac sterownik i nic nie trzeba crackowac. interesuje mnie tylko czemu mi nie chodzi equalizer, bo z a1 nie dostaje sie tego softu (przynjmniej ja nie mam) a w p-pax jest eq ale nie chce dzialac :(((, nie chodza tez ustawienia disco,pop itp. ,a eax dziala czy sa jakies roznice miedzy koscia a2 a a1??? szukalem po necie info ale nie znalazlem odpowiedzi. najbardziej interesuje mnie sprawa tego equalizera a co sadzicie o sterach kx?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 a to ja sie może wtrące jaka jest różnica między SS a audigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 a to ja sie może wtrące jaka jest różnica między SS a audigoSS jest lepszy i wydajniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 a to ja sie może wtrące jaka jest różnica między SS a audigoSS jest lepszy i wydajniejszyTylko szkoda że nie obsługuje EAX HD i EAX 4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1004a Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 te eax-y to jest kicz, kedys mialem aural-a i to bylo to, ale sie rozsypal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...