fllopi Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Jak zrobic by miec polska klawiature na KDE? Na konsoli umiem zrobic ale na KDE co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ustaw odpowiednie opcje w centrum sterowania kde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jezusicku, paranoja normalnie (sic). Niedlugo sie okaze, ze praca na konsoli jest o niebo latwiejsza niz w KDE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllopi Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 odkryłem jak to zrobić, zpolszczanie klawiatury w konsoli mam opanowa, a do kde nie podchodziłem jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...