Hadrys_23 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 własnie dostałem wypłatę plus dodatek na swięta troche większy niz się spodziewałem więc postanowiłem kupic nową płyte i proca plyt napeno epox tylko nie wienm jaki no jeszcze jest ograniczenie $ więc najlepiej tak do 350 na to oczywsicie proc tylko jaki czy T -berd czy Tchorn bo na bartona to $ nie starczy bo jeszcze pamiętki i tak narazie kupie tylko jedną kosc 256 bo $ ale bedzie napewno lepiej niz na tym ECS :evil: Doradźcie z gury dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A nie lepiej : Soltek SL-75FRN2-L nForce2 Ultra400 SocketA U/133 DDR400 Sound 6ch. USB 2.0 LAN ATX ?? Epoxa w sumie teraz najlepiej oplacaloby sie 8RDA+ rev. 2.1, ale sporo drozszy.. Co do procka to juz zalezy od Ciebie. Poczytaj troszke na forum juz o tym bylo. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Epox 8KRA2I troche powyzej 300pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Moj epoxik jest spoko no i ma dziury wokolo socketa nie tak jak soltek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 8rda albo + jak chcesz sound storma i fire wire, procka to tego 1700, byle z gobraj seri i jedziesz 2600 bez problemow, ja mam 2800 i pelny luz na falcon rock I, jak masz w budzie standardowa zasilke to pomysl o wymianie, bo ja juz taka jedna spalilem, polecam za 90zl z przesylka fortona z allegro, jest kozacki, wyciagnalem z procka i pamieci znacznie wiecej dzieki niemu, a wydatek nieduzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...