Mate Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Kilka fotek. Bloczek pasuje chyba na wszystkie karty i mobo z otowrami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Kunkurencja nie spi:) Fajne cacko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mate CPU-> GPU Popix GPU -> CPU :D Ale bardzo ladniuskie to to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Zabawka fajna ale nie za tą cenę :/ Właśnie zamówiłem w overcooled "Wade" za 59zł z 2 diodami (blue & red) i ryflowanym dnem. Do tego 8zł koszty przesyłki i mam fajowo wyglądający bloczek. W przypadku NB i SB wydajność nie jest tak bardzo ważna. Im mniejsze opory przepływu tym lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 niezle cacka :D a jak z cena ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 niezle cacka :D a jak z cena ? :wink: Hehehe, nie łaska zaglądnąć na www.mcs.pc.pl ?? Podstawowa wersja 90zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No cena troszkę odstrasza, ale wygląda bardzo ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 za 90 to zlodziestwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 za 90 to zlodziestwoSzczerze mowiac true . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 niezle cacka :D a jak z cena ? :wink: Hehehe, nie łaska zaglądnąć na www.mcs.pc.pl ?? Podstawowa wersja 90zł. sory master :wink: cena troche duza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Kolejne fajne malenstwo :D tylko ta cena... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 za te cene to rozboj w bialy dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Porównująć konstrukcje Popixa z konstrukcją Mata przypuszczem że konstrukcja Popixa będzie wydajniejsza. Wystarczy popatrzeć na budowe samego spodu. A co wy myślicie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 za 90 to zlodziestwo proponuje powstrzymac sie od tak radykalnych komentarzy przeciez nikt nie zostal okradziony :!: wiesz jak cena nie pasuje zawsze mozesz powstrzymac sie od kupna, jak inni zrobia podobnie i bedzie maly popyt to pewnie bedzie jakas obnizka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Chodzi o to ze CFD robi bloki identyczna technika , a sa tansze i to duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Porównująć konstrukcje Popixa z konstrukcją Mata przypuszczem że konstrukcja Popixa będzie wydajniejsza. Wystarczy popatrzeć na budowe samego spodu. A co wy myślicie :?: Przypuszczac to sobie mozna ;) Roznica miedzy tymi bloczkami nie bedzie zbyt znaczna +/- 1'c Warszawa drogie miasto wiec i bloczki drozsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Na NB to by bloczek "płaski" w środku mógł być. I tak będzie bardziej wydajny od wszelakiego AC a wiadomo że AC starczy do podkręcania (zresztą nawet zalmany dają sobie radę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Chodzi o to ze CFD robi bloki identyczna technika , a sa tansze i to duzo. no i to jest powod zeby mowic o zlodziejstwie :?: a co do CFD to tam stosowany jest ladny zabieg marketingowy :P widzisz cene samego bloczku a za zlaczki musisz dodatkowo zaplacic (czy to powod zeby kogs np wyzywac od klamcow - IMO nie) zreszta nie ma jeszcze ceny nowego bloczku wiec nie wiem do czego porownujesz :?: BTW komunizmu juz nie ma i nie ma juz cen sztywnych - kazdy producent daje taka jaka uwaza ze jest OK - chcesz to kupujesz nie chcesz to nie kupujesz - masz wolny wybor :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 przepraszam benek ale to trocho drogo powiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 przepraszam benek ale to trocho drogo powiemZawsze mozesz kupic sobie CPC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 przepraszam benek ale to trocho drogo powiem merce i bety tez sa drogie a jednak sie sprzedaje nawet w takim biednym kraju jak Polska :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Porównująć konstrukcje Popixa z konstrukcją Mata przypuszczem że konstrukcja Popixa będzie wydajniejsza. Wystarczy popatrzeć na budowe samego spodu. A co wy myślicie :?: Przypuszczac to sobie mozna ;) Roznica miedzy tymi bloczkami nie bedzie zbyt znaczna +/- 1'c Może tak , może nie , testy pokażą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 jeszcze mnie nikt od złodzeji nie wyzywał.... po prostu dzieki. Skoro takie ma byc to forum to ja sie wypisuje. Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 :( no niestety czasem sami sobie zaniżamy poziom :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ;) Mate b qll, zawsze znajdza sie glosy krytyki, to nie powod do takich nerwów, pewnie i tak zaraz przyjdzie dzielny poplecznik eddy ;) Z tym ze te bloczki sa nieporownywalne, ktos mi mowi o tej samej technice, ok, i to, i to frezowane, ale blagam, staram sie zeby zrobic to tanio, tyle ze wykonanie twojego bloczku kosztuje 4 razy mniej niz naszego, co do samej konstrukcji to chyba sami sie nie oszukujemy co do stopnia ich złożenia i wydajnosci? dla niewieżących - mówimy o stosunku 4 minuty do 21 CNC benek - with all the respect - n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No dobra.. Popixs... ale nie wiem jak ty.. ale ja musze zapłacić od tego VAT (22%) podatek (20%) opłacić ZUS, księgowość, poza tym ja sie nie ........ ze twoje bloki sa w takiej a nie innej cenie wiec proszę bez takich... Znowu zaczynasz z wydajnościa.. jakos nie widzialem nigdzie testów twoich bloków... ? a stopień skomplikowania jescze o niczym nie swiadczy.. zobacz ile rurek jest włożonych do bloku CPC ... oooo skomplikowane nie? i co z tego ? BTW:Skrzynke piwa kto wyfrezuje taki rowek na zwyklej maszynie :) i kształt zewnetrzny bloczka (boczne załamania ) do tego zaokrąglenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 co tym razem nikt nie ma nic do powiedzenia ???? ooooo dziwne ? Popixs.. a moze ten stosunek to 4.5 do 21 ? co ? nie pomysliłeś sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 nie chciałem sie wypowiadać ale powiem: To co od jakiegoś czasu dzieje sie na forum na temat CFDvsMCS to istna wieś (nie obrażając wsi) no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Ludzie, dajcie sobie siana. Wydawalo mi sie, ze forum jest od tego, zeby pokazywac swoje osiagniecia po to, zeby ludzie: a) mogli nacieszyc sie ich widokiem, B) podyskutowac o rozwiazaniach, c) zrobic cos samemu na podstawie tych przemyslen... Zauwazam niemila atmosfere gdy zaczyna sie rozmowa o kasie. Moj post tez jakos zdechl, gdy ktos zapytal o cene mojego kontrolera, ale ja nawet wowczas nie chcialem niczego sprzedawac - to byl Wasz pomysl :) Sugeruje, zeby przeprosic mate'a za tego "zlodzieja" (choc autor nie to mial na mysli) i zeby popixs i mate podali sobie rece, bo oboje sa kreatorami trendow polskiego WC, a ich wspolpraca sie jak dotad dobrze ukalda... Bardzo mnie wkurza, gdy ktos w epoce kapitalizmu mowi o wysokich cenach - ze to zlodziejstwo albo zdzierstwo. Nikt niczego nie kradnie ani niczego od nikogo nie wyludza. Wysoka cena = kiepska konkurencyjnosc = kiepski popyt - tego chyba nikomu nie trzeba tlumaczyc. Mnie sie bardzo podobaja bloczki obu Panow. Szacunek im sie nalezy i tyle, a kto co kupuje to inna sprawa. Od tego jest inne forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...