Sid Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mam... hmmm... powiedzmy taką potrzebę - nie zadanie ;) Goglami szukalem ale znaleźć konkretów nie mogę, chodzi mi o kulturę wszystkich państw europejskich... Byłbym wdzięczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Mam... hmmm... powiedzmy taką potrzebę - nie zadanie ;) Goglami szukalem ale znaleźć konkretów nie mogę, chodzi mi o kulturę wszystkich państw europejskich... Byłbym wdzięczny ;) Moze trzeba bylo szukac kazdego panstwa osobno ?? Nie wszystkich na raz ? Zareczam Ci ze da sie to znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No i widzę że będę musiał ruszyć [ciacha!] :( ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...