Skocz do zawartości
boy

Gdzie kupić sprzęt w Gdańsku?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, proszę o podanie adresów tanich i sprawdzonych sklepów komputerowych, ew. ich stron internetowych. Może podacie również swoje opinie o nich. Zależy mi na przystępnych cenach, a nie mam pojęcia o możliwościach w tym mieście.

Z góry dzięki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sklep ESC polecam bardzo mocno (wczesniej zaopatrywalem sie w GRALU bo byl tani i jest nadal,ale obsluga tam jest do bani ,rozumiem ze chlopaki dlugo pracuja i jest duzy ruch ,ale to nie powod zeby sie tak tragicznie wobec klijentow zachowywac),naprawde tani ,sprzedawca doradzi co rzeczywiscie warto kupic ,mozna sie dogadac jak nie jest sie pewnym czy sprzet bedzie dzialal na twoim kompie poprawnie to masz kilka dni na zwrot czesci(w gralu to o tym zapomnij),sa gadgety porzyteczne do moddingu i podkrecania kompa , czesci napewno nowe (sa tansze sklepy ale wciskaja nieraz uzywany sprzet)ogolnie polecam.

aha adres internetowy www.ESC.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja netservice nie polecam ,znajomi zamowili u nich kompa tamci zle wicher zalozyli bo sie proc zfajczyl po tygodniu ,ale probowali wciskac moim znajomym ze to oni spalili podkrecajac kompa 8O , a tegoz kompa uzywala 11-letnia dziewczynka ktora co najwyzej grala na nim w the sims

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...