boy Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Jak w temacie, proszę o podanie adresów tanich i sprawdzonych sklepów komputerowych, ew. ich stron internetowych. Może podacie również swoje opinie o nich. Zależy mi na przystępnych cenach, a nie mam pojęcia o możliwościach w tym mieście. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 sklep ESC polecam bardzo mocno (wczesniej zaopatrywalem sie w GRALU bo byl tani i jest nadal,ale obsluga tam jest do bani ,rozumiem ze chlopaki dlugo pracuja i jest duzy ruch ,ale to nie powod zeby sie tak tragicznie wobec klijentow zachowywac),naprawde tani ,sprzedawca doradzi co rzeczywiscie warto kupic ,mozna sie dogadac jak nie jest sie pewnym czy sprzet bedzie dzialal na twoim kompie poprawnie to masz kilka dni na zwrot czesci(w gralu to o tym zapomnij),sa gadgety porzyteczne do moddingu i podkrecania kompa , czesci napewno nowe (sa tansze sklepy ale wciskaja nieraz uzywany sprzet)ogolnie polecam. aha adres internetowy www.ESC.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 www.gral.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 www.balta.com.pl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosz Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Tez polecam ESC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Dzięki. ESC'a już mi polecali...chyba się właśnie tam wybiorę. Balta.pl jest droga. A w Gralu jak takie jaja, to na mnie nie zarobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Zobacz ceny w netservice.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ja netservice nie polecam ,znajomi zamowili u nich kompa tamci zle wicher zalozyli bo sie proc zfajczyl po tygodniu ,ale probowali wciskac moim znajomym ze to oni spalili podkrecajac kompa 8O , a tegoz kompa uzywala 11-letnia dziewczynka ktora co najwyzej grala na nim w the sims Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ja tez polecam ESC, bo na Gralu sie sparzylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 jesli chcesz miec super obsluge i niskie ceny (calkiem mile negocjacje.. :) )to polecam Infocom na ul. Do Studzienki. Z serwisemi igwarancjami absolutnie ZADNYCH problemow - a to wazne.. www.infocom.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...