Liskoski Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Moj Seagate U6 40GB od dzis cos dziewnie pracuje... Jesli chodzi o Windowsa to stable ale wydaje z siebi podczas pracy takie dziwne ćwierkanie, szmery :( ciut glosniejsze od wentyli, co kilka/kilkanascie sekund... :| Czy mam powiedziec: "dysku R.I.P."?? Da sie jesze mu pomoc? Moglibyscie sprecyzowac co siem dzieje... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Nie, najwyrazniej cien koło niego sie powieksza ;) Nie masz dysk SCSI więc najprawdopodoniej zaczyna padac... Dobre miałes chłoedzenie jego? Tak czy siak rob lepiej backup danych na inny dysk lub cd rw.. ale nie bez przesady bo moze pozyje jeszcze 2 tygonie a t psoro czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 cholera ://// nie mam juz sily :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 mialem ten sam dysk i ten sam problem..blee kupiłem dysk od kumpla :( no i to ćwierkanie oznacza koniec za jakies 3moze 4 dni.. :( przykro mi to mowic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...