MAGIC Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Posiadam płyte SY-6VBA133 nic do niej nie posiadam. ok do rzeczy po złożeniu kompa (reszta części sprawdzona) i odpaleniu po 10-15 secundach słychać dzwięk jak z karetki pogotowia (iii-ooo-iii-...) 8O :? i tak bez końca. Na ekranie nic nie wyświetla. :( Po wyjęciu wszystkiego i odpaleniu samej płyty też jest ten sam dźwięk. Nie mam pojęcia co z nią jest zworek na niej jest 2 sztuki ruchome (1-reset bios`a, 2-też koło baterii ale nie wiem do czego) I 2 sztuki zwarte na stałe (1-umieszczona koło AGP, 2-na dole przy ISA) CO Z NIĄ MOŻE BYĆ I JAK JĄ ODALIĆ :?: :?: :?: HELP !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 hmmm u mnie w budzie tez jest pare kompw ktore wydaja tkie dziwkei. Zwykle pomaga mocne walniecie w gure lub w bok ale tobie tego nie radze . Zobacz czy wszystko jest podociskane i czy nie ma jakichs zwarc ( w niektorych kompach po tych operacjach dzwieki ustaly ) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 naprawde PROSZE o jakąś rade co z tą płytą jest i jak ją odpalić TEN DŹWIĘK JEST TAKI !!! !!! !!! HELP ME !!! !!! !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 POMOŻE MI KTOŚ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a jaki masz bios w plycie??? jezeli np. award to poszukaj w necie jakie dzwieki wydaja plyty z awardem i powinno pisac np ze te ii-oo-ii-ooo to np. uszkodzony ram lub cos w tym stylu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ja wiem co to jest :!: u mojej dziewczyny na gigabyte na i440 BX jest taki dźwięk kiedy wiatrak się nie kręci, kiręci się za wolno lub komp się przegrzewa. obstawiam problem z wiatrakiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 u kumpla na GB BX2000 tez tak buczal ,wlasciwie bez powodow ,ale po bardzo duzych skokach napiecia w sieci pomoglo wyloczenie na jakis czas i wlaczenie moze byc tak jak mowi AMD R. ze to wina wiatraka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 wiatraczki kręcą się poprawnie ale nawet ten dźwięk jest jak wyjme wszystkie podzespoły i odpale samą płyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a jaki masz bios w plycie??? jezeli np. award to poszukaj w necie jakie dzwieki wydaja plyty z awardem i powinno pisac np ze te ii-oo-ii-ooo to np. uszkodzony ram lub cos w tym stylu... na płycie jest Award a masz taką stronke bo szukałem i nie mogę znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 to nie jest dzwiek powodowany przez bios jak juz mowilem taki dzwiek lecial po bardzo duzych skokach napiecia ,moze zasilacz szwankuje albo zasilanie na plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 znalazłem strone i na spisie dźwięków wydawanych przez bios award nie ma takiego (1 długi, 1 krótki) a są takie wiatraczki kręcą się poprawnie ale nawet ten dźwięk jest jak wyjme wszystkie podzespoły i odpale samą płyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a wlasnie jaki masz zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a wlasnie jaki masz zasilacz?? 250W ale to jest starszy komp z celem350, hdd 10GB i riwą tnt2 a więc powinien być jeszcze nadmiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...