mateo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Chodzi mi o to czy przy podkreconym procku(xp1600+1397mhz na 1800+1550mhz) na plycie k7s5a zachodzi jakies niebezpieczenstwo oprócz spalenia bo temperatura jest taka sama jak przy nie podkreconym moze róznica wynosi 2-3 stopnie i wynosi przy duzym wykorzystaniu siega 52 stopni.jestem poczatkujacy wiec prosze o wyrozumialosc a tych ktorych tym watkiem zdenerwowalem przepraszm.a za pomoc dziekuje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Spoko - temp 52 stopnie to sporo ale nie na tyle aby martwić się o spalenie procka. Nie ma niebezpieczeństwa, ale najlepiej zainwestuj w jakiś lepszy cooler np. Zalman, Cooler Master. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 dzieki.no ale wlasnie mam Cooler Masterpod athlona 2300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 normalna temperatura na srednim obciazeniu wynosi kolo 46 .aaaa zapomnialem czy nic niezaszkodzi jak caly czas bede mial go podkreconego , oczywiscie jest to pytanie lenia bo ja podkrecam go przez bios.jeszcze raz wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jak masz temp. 46 stopni to spox. Oczywiscie, ze możesz go mieć cały czas podkręconego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 normalna temperatura na srednim obciazeniu wynosi kolo 46 .aaaa zapomnialem czy nic niezaszkodzi jak caly czas bede mial go podkreconego , oczywiscie jest to pytanie lenia bo ja podkrecam go przez bios.jeszcze raz wielkie dzieki temp na antku xp gdy siega nawet 58 w stresie jest spoczko... matrw sie gdy wyjdzie po za 60. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 no wiecie co?? przy ustawieniu 150/150 niechce mi pojsc znaczy normalnie sie zaczyna widzi go jako 1900+ ale przy uruchamianiu samego systemu pie.....y mi cos o bledzie w system32 .a moze mi ktos powiedziec czy komus poszlo 150? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 no wiecie co?? przy ustawieniu 150/150 niechce mi pojsc znaczy normalnie sie zaczyna widzi go jako 1900+ ale przy uruchamianiu samego systemu pie.....y mi cos o bledzie w system32 .a moze mi ktos powiedziec czy komus poszlo 150?jakie masz napiecie dla procka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 no wiecie co?? przy ustawieniu 150/150 niechce mi pojsc znaczy normalnie sie zaczyna widzi go jako 1900+ ale przy uruchamianiu samego systemu pie.....y mi cos o bledzie w system32 .a moze mi ktos powiedziec czy komus poszlo 150? To pewnie pamięci juz nie wytrzymują. U mnie furczy 150 FSB : 10.5x150=1575 , jest rozpoznawany jako 1800+, pamięci niestety do 140 wytrzymują, ale i tak cieplutkie za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Niewiem czy twoje mobo moze podniesc napiecie jak tak to sprubuj. U mnie chodziłna FSB 152MHz przeszedl spoko 3dmarka na standardowym napieciu ale zmniejszylem zeby czegoś na PCI nie spalic. Teraz jest 11,5 x 140. Vcore 1.8 ale na 1,75 tez chodził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 czemu ten topic jest w software ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...