robsonq Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 mam ptroblem jak kazdy pewno tutaj.. wlaczajac windowsa xp nie pojawia mi sie pulpit..tzn nie ma ikonek i paska zadan!musze w menadzerze zakonczyc porces explorer.. i odplic na nowo to wtedy dopiero sie odpiali..co robic by uniknac tego?/reinstall nie wchodzi w gre..nie mam wirusow..ani porgramow blokujacych..co robic pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 A sprawdź, czy w trybie awaryjnym normalnie Ci się pokaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka_R Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mialam to samo. Po nie wlaczeniu paska zadan ctrl+alt+del i zakladka procesy. Zamknij Wowexec.exe, sysu.exe. Powinno sie teraz wszystko ladnie zaladowac. Usun C:WindowsSystem32Wowexec.exe; C:Program Filesddm; C:WindowsSystem3291810244.exe. Mnie pomoglo. Powodzonka :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...