rafal.chrzan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 chce cos takiego kupic do swojego kompa -Igloo Silent Breeze 462 II czy warto ? chciałem zalanna ale nie wejdzie bo nie mam dziurek w płycie prosze o pomoc w dokonaniu wyboru, może jakiś inny który będzie cichy i wydajny? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 :? problem w tym ze brak jakichkolwiek testow porownawczych tego coolerka - bo to dosyc nowa konstrukcja - SilentBreeze II jakos od niedawna jest na rynku a ta Twoja temp. co sie tak jej boisz to odczyt z diody termicznej (czy MSI to potrafi) czy z socketa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Msi chyba nie odczytuje z diody.. Zawsze mozesz Zalamana podpiac do socketa, bylo juz o tym na forum, nawet dlugi temat.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal.chrzan Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 widzisz jezeli chodzi o temperature to odczyt jest z procka, natomiast jezeli chodzi o zalmanna to niestety nie jestem dobry w takzwane żeczy manualne dlatego szukam czegoś gotowego(jak dobrze pamiętam tego posta to jest tam sposób aby zalmanna umocowac na soketa ale ja sie troche tego boje czy socket to wytrzyma) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ... dlatego szukam czegoś gotowego(jak dobrze pamiętam tego posta to jest tam sposób aby zalmanna umocowac na soketa ale ja sie troche tego boje czy socket to wytrzyma) :wink: wersja AlCu (slabsza gora o 1-2*C i to nie zawsze) wazy 445g wiec zaczepy od socketa powinny wytrzymac - o ile nie bedzie trzesienia ziemi lub czegos podobnego (np transport kompa samochodem po wyboistej drodze) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...