Snooze Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Zrobie system na 40gb potem zgram "cale" c: na dysk 3.2gb...kiedy mi sie zacznie chrzanic system uruchomie z 3.2 skasuje system z 40gb i przegram z 3.2gb na 40gb - czy to bedzie dzialac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Tak jesli uzyjesz odpowiedniego softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Moze jakies linki ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 hmm, z tego co ja wiem to na zywca windowsa np na inna partycje skopiowac sie nieda. Musialbys to robic pod Dosem jakims managerem plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Szukaj Ghost'a i innych programow do backup'u (np. Tucows). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 jak skopiujesz pod gołym dosem to na 100% nie zadziała... testowane :twisted: najlepiej ghostem, tak jak mowil xon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 da sie od biedy... chyba xcopy /e /h /k /s .. zobacz zreszta, ale jak tu juz mowiono lepiej uzyc ghost`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...