lopik_ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 założyłem ostatnio konto na onet.pl i skąfigurowałem program pocztowy (outlook express win xp ) taj jak przy każdym koncie hasła, loginy i serwery są napewno poprawnie wpisane a gdy chce odebrać poczte to wyskakuje mi monit o podanie loginu i hasła a mam zaznaczone zapamiętaj hasło no ale wpisałem ponownie i nic za każdym razem to samo czy u was też się tak dzieje ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Zdaza sie ale to wina onet , spróbuj przez www , przewaznie ten problem snika po max 3h ale zwykle 10min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Oczywiscie pamietasz ze jako login musisz podac CALY adres email? NP Login: rocky998@op.pl Password: ******** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Oczywiscie pamietasz ze jako login musisz podac CALY adres email? NP Login: rocky998@op.pl Password: ******** zrobiłem tak jak napisałeś i POMOGŁO HURA DZIĘKI ale przecież w nazwie konta nie trzeba podawać całego adresu e-mail (chyba że onet.pl ma inaczej ) bo mam konto na wp.pl i podałem w nazwie konta tylko login do małpy i było ok noa ale najważniejsze że po kłopocie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Oczywiscie pamietasz ze jako login musisz podac CALY adres email? NP Login: rocky998@op.pl Password: ******** zrobiłem tak jak napisałeś i POMOGŁO HURA DZIĘKI ale przecież w nazwie konta nie trzeba podawać całego adresu e-mail (chyba że onet.pl ma inaczej ) bo mam konto na wp.pl i podałem w nazwie konta tylko login do małpy i było ok noa ale najważniejsze że po kłopocie :D :D Bo nie trzeba !!! wpisywac całego adresu ja mam tylko do @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Oczywiscie pamietasz ze jako login musisz podac CALY adres email? NP Login: rocky998@op.pl Password: ******** zrobiłem tak jak napisałeś i POMOGŁO HURA DZIĘKI ale przecież w nazwie konta nie trzeba podawać całego adresu e-mail (chyba że onet.pl ma inaczej ) bo mam konto na wp.pl i podałem w nazwie konta tylko login do małpy i było ok noa ale najważniejsze że po kłopocie :D :D Bo nie trzeba !!! wpisywac całego adresu ja mam tylko do @ No ja zeż tak myślałem ale jak wpisałem tylko login do @ to poczty nie odebrałem a jak napisałem cały adres e-mail to wszystko było ok ( w nazwie konta oczywiście) 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 To jest tak, ze Onet wprowadzil cos takeigo jak Onet_Id. Jesli masz Onet_Id i maila ktory sie z tym pokrywa to nie musisz wpisywac calego adresu. Jesli jednak ktos zarezerwowal dany Onet_Id ale mail ma inny to wtedy mozesz sobie wziac taki mail jaki jest ten Onet_Id, ale musisz caly adres mail jako login wpisywac. Bardzo zakrecilem? :wink: Nie umiem niestety tlumaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jak masz konto XXX@op.pl to musisz jako login wpisać cały adres a jak masz XXX@.poczta.onet.pl to wystarczy tylko XXX w przypadku tej opcji buziaczek i coś tam jeszcze to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...