KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Wlasnie podlanczalem stary witraczek od karty graficznej na krotko do zasilacza...podlaczylem go na 12V a mial byc na 5V hie hie i dlugo nie posmigal...zjaral sie gdzies po 5 minutkach...jak go odczepilem od zasilacza i zrestartowalem kompa tio winda sie pieknie laduje ale gdzies tak po 10s. od zaladowania wyskakuje blue screen z napisem "wyjatek OE ble ble ble w module VxD ble ble ble" jak zgasilem blue tio on za 2-3s. pojawia sie znowu i tak do zajeb****, az sie komp zrestartuje :( Teraz reinstalowalem winde i narazie smiga bo jeszcze nie restartowalem kompa...czy mozliwe jest nawe w ulamku % ze spalilem pamieci...bo mnie sie zdaje ze nie :P bo ten blad VxD tio chyba blad pamieci? PROSCHE O PILNA POMOC!!!!BOJE SIE KOMPA ZGASIC!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Uszkodziłeś MoBo albo podsmażyłeś zasiłke... Najlepiej zasiłke podłącz pok innego kompa i mobo i sprawdź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 UFFFFFF zrestartowalem kompa i wszystko dziala! Ale obnizyla mi sie wydajnosc pamieci SiSoft Sandra o 200Mb/s????????CO JEST W DUPE? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Może pamiątki się przestawiły???z 133(ew 166.) na 100 lub 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 UFFFFFF zrestartowalem kompa i wszystko dziala! Ale obnizyla mi sie wydajnosc pamieci SiSoft Sandra o 200Mb/s????????CO JEST W DUPE?a pamietash jak mi mowiles ze kolesie na forum podlaczali wiatraki 12V na napiecie 17 i smigaly 8000rpm :)a swistak siedzi i zawija w sreberka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 a pamietash jak mi mowiles ze kolesie na forum podlaczali wiatraki 12V na napiecie 17 i smigaly 8000rpm :)a swistak siedzi i zawija w sreberka ... A WŁASNIE ZE NIE!!! wiatrag 7000+ 17V = 8500(czas życia 2 minuty!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 sory ale to jest oznaka glupoty w czystej postaci, jak sie ma kijowy zasilacz np codegen to sie po prostu nie robi takich eksperymentow, ja mam odzielne psu nie wpiete w plyte do takich zabaw z napieciami mogly ci pasc 3 rzeczy: 1.psu 2. mobo, albo czesc np. kondensatorow na niej 3. mozliwe ze poszlo ci pare kostek pamieci ( to jest najmniej prawdopodobne ale przy przebiciach i chwilowym gwaltownym podbiciu napiecia calkiem mozliwe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Pamieci chodza na 266 CL2 i mam tylko 1800 w sandrze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 hej a je masz na o/c? 266@333? jeżeli nie to spróbuj o/c A jeżeli czułeś ftedy smród to coś się zjarałó!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 sory ale to jest oznaka glupoty w czystej postaci, jak sie ma kijowy zasilacz np codegen to sie po prostu nie robi takich eksperymentow, ja mam odzielne psu nie wpiete w plyte do takich zabaw z napieciami ja tesh mam odzielny i nie raz jush moja zasilke uratowal :) a ile ja w nim jush bezpiecznikooff nawymienialem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jesli pamieci sa na 335MHz cl2.5 i wszystko na max spowolnione tio wyniki sa takie: 2013/1893 a dawniej bylo w granicach 2060/1950 :) ale moze wtedy mialem troszke inne ustawienia pamiatek ?? kto wie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Heh masz to samo co ja tylko mi piorun poszedł po kablu od neta jeden komp pał (Płyta głów.) a drugi ocalał niestety testy pamięci jak i grafy sporo spadły na szczęscie w poniedziałek odbieram nówke MSI KT3 ultra + A xp 1600+ AGOIA :twisted: i mam nadzieje ze wszystko wruci do normy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 to pewnie piorun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...