sebkan Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 tu http://www.sirius.pl/news.php?id=2678 uwazam ze ciekawy tylko jaka cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 jak dla mnie to wypas :) juz go chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No fajny nie powiem....regulacja 5V-12V, rozne kolorki podswietlania....tylko pewnie cena zabojcza :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 W porównaniu z Hardcano 12 wypada słabiutko podobnie jak i pozostała konkurencja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 W porównaniu z Hardcano 12 wypada słabiutko podobnie jak i pozostała konkurencja.masz racje :) ale Hardcano ma desing a'la radio samochodowe :) no ... tan wyzej w sumie tez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 eee nie podoba mi sie, odpowiada mi ten symetryczny uklad co w Aerogate - wyswietlacz po srodku z lewej wentylek z ladnym grillem z prawej galka i przyciski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 na zdjęciach fajnie wygląda ale w realu trochę tandetnie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 hehe jak tylko trafią do mnie zrobię trochę fotek i reckę tego panelu :-) Będzie też trochę innego sprzętu z Akasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 W porównaniu z Hardcano 12... a czy w Polsce jest dostepny ten panel bo nie mogim go nigdzie znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A mi się ten panel nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Panelik Super :!: A już miałem kupować Aerogate II :!: Kolejne nieprzespane noce, myśląc: "Aerogate II v. Akasa ?" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...