Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Odpalam plik, ktory sciagnalem z oficjalnej stronki nvidia. Plik tworzy 3 podkatalogi do ktorych rozpakowuje wszystkie pliki. Odpala sie automatycznie instalacja ale konczy sie tylko na przejsciu paska Install shield. Potem jest tak jakby nic sie nie stalo, jakby nie komp wykonal zadnej operacji. Moze trzeba miec poprzednia wersje sterownikow lub najlpierw je odinstalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jaki system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jak to, tylko 3 podkatalogi tworzy?? Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale domyślnie w ścieżce jest chyba C:NVidia i to w tym katalogu tworzy te 3 podkatalogi? Jeśli tak to trochę za mało (przynajmniej u mnie więcej było). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Zle sie wyrazilem :) Do calego stuffu progwadza chyba z 3 katalogi :D Windows XP pro i oczywiscie stary w wersji dla WinXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Te stery nv są jakieś lewe u mie po instalacji 3.13 ze stronki nv nie wstaje system, a po zainstalowaniu 3.14 z SW nie widzi nagrywarki (stary lg 8x :) ) co mnie bardzo wq......... bo z sw wszystko mi szybciej chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...