wisnia666 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Buuuuuuuuuu!!! Moja nowa sliczna niebieska katoda sie zesuuulaaaaa!!! :( Dobar nie ma co plakac tylko zapodawac o co chodzi :) Otoż tak: mialem ja juz jakis tydzien i przy rozbieraniu kompa ja chyba uszkodzilem... w srodu jest jakby pokruszona... czy mozna wymienc sam element swiecacy?? no a jak nie mozna to czy gdzies mozna kupic katode bez inwertera bo takowy juz mam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 napisz jaka to katoda (firma) bo nie wszystkie pasuja do twojego inwertera.... Jesli sunbeam to mozna smialo dokupic , jak coolermaster to bedzie chyba problem... choc glowy nie dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ja kupowalem chyba za 20 albo 25zl sama katode w Chieftec a w ich rozwalaniu jestem chyba master dwie złamałem i mam trzy niepotrzebne inwertery ale za to odzyskalem fajna ze starego skanera chodzi na inwerterze sunbeam'a :P ma 10 cm (biała) i grubsza od tych sunbeam'oskich(ok 4mm srednicy) . Ps: nie pamietam dokladnie ceny ale wiem ze monza kupic bez inwertera i wychodzi nawet tanio http://www.chieftec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Katoda byla dodatkiem do obudowy codegen 6096L. To kazdym razie to jest jakis OEM i nie mam pojecia kto to wyprodukowal.... Inwerter daje 570V. Czy jakies inne katody beda z nim pracowaly? A wie ktos może gdzie w kraku można kupic SAME katody i czy woglole w polsce można kupic SAME katody? Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Przegladalem wlasnie sklep mojepc.pl i znalazlem katody mint.. moja w opakowaniu wyglada prawie tak samo tak ze podejrzewam ze producentem moze byc mint. THX za wszystkie odpowiedzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...