Muttz Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 mam taka plytke jak w temacie, zalozylem na nia durona 1600, w instrukcji do niej cos tam jest wspomniane o mozliwosci modyfikacji napiecia procka w biosie, u mnie jakos tego nie widac, moze mi ktos wytlumaczyc??? upgrdowalem juz bios, spotkal sie ktos z czyms takim juz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jezeli jest instrukcja do konkretnego modelu plyty i napisane, ze jest, to powinna byc. Szukales dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ech, jakbym nie szukal to bym tu nie pisal, pytam sie czy ktos ma taka plyte i czy ma to w biosie? a moze jakas modyfikacja ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 poszukaj w biosie tego i moze moze przestaw z Disable na Enable Frequency/Voltage Control CPU Voltage CPU Vcore Select Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganjalf Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 może jeszcze raz przeszukaj instrukcje poprost powoli i bez nerwów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 przeszukalem dokladnie bios, u mnie nie ma czegos takiego :( pisac maila do shuttla z zapytaniem? czy jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Z tego co tu pisza to powinienes to miec http://de.shuttle.com/ak32vn.htm#ak32vn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 wiem wiem, ze tak pisza, a moze to dlatego ze wsadzilem tam durona 1600? pierwsza wersja biosu nawet go nie wykrywala poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Opisz co masz w tej opcji u siebie w biosie Frequency/Voltage Control Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 autodetec pci/dim... spread spectrum ... cpu clock... no a na samej gorze powinno byc cpu voltage ... a nie ma tak jakby nigdy nei istnialo, upieram sie bo w instrukcji jest, opisach takze, moze biega to o rev tej plyty. 3.1, sam juz nie wiem, nie znalazlem nigdzie tez programu to rozbicia biosu, wiec nie wiem co w nim naprawde jest, zadne modbiny i inne nie dzialaja (bios to mix awardu i phoenixa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ja juz ci niepomoge bo przeszukalem i poczytalem wszystko i nic nie znalazem. Jezeli nie bylo w stary biosie i w nowym nie ma to raczej sie nic nie poradzi. Ja mam AK23A czyli troszkie starsza i mam te funkcje. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 wiem, widze wlasnie w opisie, prawdopodobnie doloze i kupie abita kd7 lub epoxa 8k9a, nieco lepsze plytki, chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...