przeciwnik Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Panowie jak się sprawują u was te nowe stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 co najdziwniejsze na oficjalnej stronie www.viaarena.com nie ma już tych sterownikow 8O dziwne bo 2 dni temu jeszcze je z tej stronki ściągałem 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 mi po ich zainsalowaniu cała winda sie rozsypała musiałem formatowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 mi po ich zainsalowaniu cała winda sie rozsypała musiałem formatowac ja u siebie zauważyłem lekkie powieszenie wydajnosci. czy ktoś wie czemu tych sterow nie ma już na oficjalnej stronie VIA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no ja wlasnie zainstalowalem i bede testowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no ja wlasnie zainstalowalem i bede testowal :D jak przetestujesz to podziel się wrażeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no ja wlasnie zainstalowalem i bede testowal :D jak przetestujesz to podziel się wrażeniami :) no więc tak: zainstalowalem patcha do 3dsmarka 2001SE aby na dx.9.0 lazil.....nastepny krok podkrecenie karty do 250/541 no i benchmark... wynik: 9559 :evil: na antku 2135Mhz + 250/550 karta mialem rowne 10000pkt wiec nie wiem co jest....ale ponoć ten patch do 3d smarka zaniza wyniki, jutro potestuje 3d markiem 2003. W wolfensteinie Enemy Teritory nie zauwazylem ani wzrostu fps ani spadku wiec nie wiem co daja nowe stery...pokatuje go tez tym nowym benchmarkiem V-bench 3 czy cus w tym stylu :D no i wynik CCr to: 9750 a przed zainstalowaniem via 4in1 4.50 mialem 9550pktwiec jest wzrost :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 właśnie je ściągnąłem z oficjalnej strony VIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 no to odppaliłem 3dmarka 2003 i wynik na 250/541 = 1246..... a na sterach 4in1 v4,49 i procku 2300MHz + karta 250/550 mialem 1200....wiec te stery poprawiaja wydajnosc w 3dmarku 2003 i benchmarku ccr.....mam nowy wynik w ccr :D :D 9800score :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ale czemu tych sterow nie ma na oficjalnej stronie viaarena.com ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Rzeczywiscie, na stronie glownej sa w Latest Updates, ale w downloadzie (_|_) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Cytuję: VIA Hyperion 4in1 v4.50 - błąd? Niedziela, 30 listopada 2003 17:52:46 Firma VIA usunęła ze swoich serwerów najnowszy pakiet sterowników 4in1 z powodu błedu który objawiał się w systemach z zainstalowaną aplikacją ATI Control Center. Zalecane jest zainstalowanie ostatniej stabilnej wersji 4.49p. Jak na razie VIA nie podała swojego stanowiska w tej sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ja zainstalowalem te sterowniki i za kazdym wlaczeniem kompa wyskakuje mi jakis bład z asicutil3 :( help !!! jak sie pozbyc tego błedu ?? Instalowalem starsze stery ale to nie pomogło :cry: Prosze o pomoc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Plytka z windowsem i naprawa systemu - podczas instalacji literka R - wszystko wrocilo do normy, tylko trzeba dograc od nowa patche do windowsa , kazda zainstalowana aplikacja dziala poprawnie VIA wystosowała przeprosiny do użytkowników, którzy mieli problemy ze sterownikami Hyperion 4.50. Kłopoty występowały na systemach z pamięcią powyżej 1GB i kartami ATI z ustawionym AGP Aperture powyżej 32MB. Sterowniki zostały zdjęte ze strony firmy, pomimo posiadania certyfikatu WHQL. W swoim komunikacie, firma wyraziła głębokie ubolewanie z powodu błędu. Nowa wersja sterowników, która jest przygotowywana, ma automatycznie ustawić AGP Aperture na 32MB. Podobne problemy miała nVidia ze sterownikami dla chipsetu nForce w wersji 2.4x. W tym przypadku jedyną reakcją firmy było zdjęcie sterowników z serwera i zastąpienie ich poprzednią wersją. cytat z Twoje PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 wyszedł nowy patch 4.51 ja odczytałem wzrost o 500 pkt w benchamrku 2001se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...