GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Witam Mam pytanie czymoze ktos z was spotkał sie z problemem blokowania klawiatury w grach. A mianowicie jak wcisnie sie wiecej niz 2 guziki na raz rozlega sie piszczenie i niestety wtedy sie blokuje. (utrudnia to gre w niektóre gierki np. Tony Hawk). Podłączyłem stara klawiature jeszcze z czasów P90 wrzuciłem przejściówke na PS2 i wszystko działa kozak wciskam ile chce i nic sie nie blokuje. czy ktos z was tez spotkał sie z tym problemem na nowych klawiaturach??? Z góry dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 nie spotkalem sie z czyms takim ale na przyszlosc nie zakladaj 3 topiqff o tym samym temacie bo zamiast odpowiedzi to mozesz kare od moderka zarobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Wybaczcie wyskakiwały mi błędy i myslałem ze nie wysłało poprzednich 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 problem to nieestety slabe klawiatury i konstrukcja portu ps/2, ktora w niektorych plytach jest po prostu zmienjszonym portem DIN5. Najlepiej zaopatrzyc sie od razu w klawire USB, bo tylko metoda prob i bledow ustalisz ktora klawira dziala GUt, a ktora nie. Ja wiem ze dobrze dzialaja logitech, microsoft i chicony. Na pewno problemy sa z ACER, Shido, tracer... innych nie testowalem.. Aha czasami problem jest tez w MOBO, wiec mozesz nie znalesc rozwiazania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Wybaczcie wyskakiwały mi błędy i myslałem ze nie wysłało poprzednich 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Witam! musisz wsyztsko pisac podwojnie i potrojnie? ja pierdziele tak trudno nad tym zapanowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Juz panuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ja wiem ze dobrze dzialaja logitech, microsoft i chicony. [...] Aha czasami problem jest tez w MOBO, wiec mozesz nie znalesc rozwiazania.Mam tego Logitech'a i niestety ów problem wystepuje :/ Na szczęście dopiero przy 3 przyciskach (nie wszystkie kombinacje), ale i tak daje sie to odczuć w grach (szczególnie fpp itp.). Poprzednio mialem zwyklego tracera za 20zl i tam takiego probemu nie bylo, wiec to jednak klawa... A klawiatury USB zaczynaja sie od >150zl... Jedyna tansza jaka widzialem to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8379 i zastanawiam sie czy nie wymienic tego Logitecha na nia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mam klawiaturke Tracer'a i tez mam czasami taki problem - ale przy 3 czy 4 klawiszach - nie pamietam :D Ale duzym problemem to raczej nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mam klawiaturke Tracer'a i tez mam czasami taki problem - ale przy 3 czy 4 klawiszach - nie pamietam :D Ale duzym problemem to raczej nie jest. Spróbuj porobic jakieś graby lub filpy w Tonym Howku 1,2,3,4. Jest tylko pipi piipipipi pip pip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Też tak mialem na moje nowej klawie logitecha, wiec nie prawdą jest ze w logitechu tego nie ma. W poprzedniej klawiaturze też logitecha, tylko bezprzewodowej, nie miałem tego, w obecjnej In. Na. SE (z kablem) jest to zjawisko przy połaczenie przez PS/2, na USB jest ok i tak wlasnie mam. PS. wyszło nowe iTouch jak ktos mial problem z poprzednim (np dlugie zamykanie sie systemu przy podlaczeniu usb) to polecam pobrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeNMaN1982 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Czyli jednak nikt sobie z tym nie poradził :cry: ???? Szkoda miałem nadzieje ze ktoś to rozwiązał........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...