Milo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mam zamiar sobie kupic nowy zasilacz obecnie posiadam Codegen 300W i nieraz mam zwiechy pisałem o tym wczesniej i wydaje mi sie ze to przez zasiłke i teraz tak mam dylemat miedzy dwoma zasilaczami : Zasilacz Chieftec (Dual FAN) - 360W 280 zł Lub Zasilacz Chieftec (Dual FAN) - 420W 360 zł w niedługim czasie do tego configu co mam w podpise dojdzie najprawdopodobniej Radeon 9700 Pro i własnie dlatego nie wiem co wybrac.Mam jeszcze jeden problem posiadam obudowe z tych mniejszych to znaczy mam miejsce na 4 napedy z przodu i mam nadzieje ze Chieftec sie zmiesci?? PS.Co daje Dual Fan chłodzi bude w srodku dodatkowy wentyl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 AFAIK zasilacze ATX mają takie same wymiary. Chyba, że posiadasz obudowę MiniATX, ale wątpie, pewnie masz MiniTower ATX. Drugi wiatrak to lepsza wentylacja zasilacza, a przy okazji obudowy. A tak w ogóle to o tych zasilaczach jest mnóstwo informacji na forum. W Krakowie, w ROM są 360DF za 250zł i 420W za 320zł o ile pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Gdzie jest ten sklep?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ul. Halicka, równoległa od Starowiślnej, wzdłuż nasypu kolejowego. Ze 100 metrów od Apollo na Miodowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...