spoxxx Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 moze ktos wiec gdzie mozna go kupic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 www.chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 moze ktos wiec gdzie mozna go kupic ?? sklep backup na krzywoustego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 oj jaki ty biedny.. przyjedz do szczytna do w kazdym kupisz ten zasilacz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 moze ktos wiec gdzie mozna go kupic ?? sklep backup na krzywoustego nir dziwnie ci sie ze nie mozesz znalezc w szczecinie. Sklepów komputerowych mam od zaje...... ale asortyment cienki. Ja ci porponuje komputronik.pl Jak dla mnie najberdzej sprawdzony sklep. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 moze ktos wiec gdzie mozna go kupic ?? sklep backup na krzywoustego nir dziwnie ci sie ze nie mozesz znalezc w szczecinie. Sklepów komputerowych mam od zaje...... ale asortyment cienki. Ja ci porponuje komputronik.pl Jak dla mnie najberdzej sprawdzony sklep. szczecin i sklepy kompowe w nim to parodia mówią w logosie dysku wd 80 niema niema będzie w poniedzialek to mówię im w logosie za 20 minut wracam:) wracam i już jest dysk:) a sobota i hutrownia zamknięta więc po prostu sobie przeginają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 heh ja juz zaprzestalem kupowac w szczecinie sprzetu jedynym w miare dobrym sklepem gdzie sprzedawcy cos sie znaja jest hart niestety jest troszke za drogi jak dla mnie. Polecam gral.pl i sirius.pl bo w komputeroniku raz zamawialem i mieli problem z realizacja mojego zamowienia(ale to pewnie pojedynczy przypadek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 o to chodzi ze bylem wlasnie w paru sklpach i kupa nie ma nic dzwonili do wroclawia i do warszawy do hurtowni i nie maja w magazynach nawet czyli normalnie puchy straszne sa zamowilem na allegro 420 wiec juz luzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...