Timm Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Wczoraj przez okolo 2 godziny nie dzialal mi onet kilku znajomym akurat dostepnym na gg z innych miast rowniez nie dzialal teraz mnie i im tez nie dziala. Dlatego mam pewnos cos kombinuja. Czy ktos moze wie co. Bo ja dzis mi dzialal to nawet nie wspomnieli o przerwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Nie zauważyłem takich problemów, teraz też mi działa a jest 18:10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Timm: a może proxy jakieś masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Niemam proxy. W momencie gdy mi nie dzialal jak juz pisalem zapytalem kilka osob z innych osiedlowek lub majacych neo na wylacznosc. Dlatego mam 100% pewnoci nie dzialal onet. Np o godzinie kiedy pisalem pierwszego posta bylo okolo 5-10 minut przerwy. Wczoraj conajmniej kilkadziesiat jednak nie pamietam kiedy dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mi onet chodzi cały czas nie miałem przerw, ale rzadko odwiedzam onet (2-3 razy dziennie). Znając życie pewnie jakieś modernizacje techiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 A nawet jesli nie dzialal to juz trzeba taka afere robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 A wyobrazcie sobie malo swiatlych userow. Do mnie koles z innej sieci napisal i jedzie po swojej firmie to gg nie dziala to onet. I tak sobie pomyslalem nie w jednej sieci lokalnej admin za loli z onetu musial ciegi zbierac a ci udaja nic sie nie stalo mielismy awarie to nic nie mowmy pojdzie na dostawcow netu... O benchmarku nie wspomne. Laskawie cos burkneli w poniedzialek o zmianie serwera a od soboty cholernie zle dzialal. Moim zdaniem tak duze portale powinny informowac o planowanych przerwach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ejjj..no sprry...ale jesli kazda strona mialaby informowac o niedostepnosci przez chwile to bys siedzial i tylko maile odbieral....chlopie spoko....onet to nie jedyna strona z wyszukiwarka...sa tez inne....a jeli masz maila w onecie to zrob sobie drugiego i nawet trzeciego gdzie indziej....ja mam np. w onecie(dziala teraz) i w interii(od 2 dni nie dziala) lae nie robie z tego powodu osobnego watku... IMHO close the topic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ejjj..no sprry...ale jesli kazda strona mialaby informowac o niedostepnosci przez chwile to bys siedzial i tylko maile odbieral....chlopie spoko....onet to nie jedyna strona z wyszukiwarka...sa tez inne....a jeli masz maila w onecie to zrob sobie drugiego i nawet trzeciego gdzie indziej....ja mam np. w onecie(dziala teraz) i w interii(od 2 dni nie dziala) lae nie robie z tego powodu osobnego watku... IMHO close the topic! Chyba kolega za wczesnie wstal... Gdzie napisalem aby mi ktokolwiek maila wysylal. Ale jak maja ostatnio problemy to mozna gdzies wrzucic info o tych klopotach... Pozatym onet czy benchmark to nie jakas tam strona tylko jedna z popularniejszych ustawiana jako startowa. I co ci z maili na 100 portalach ?? Hmm masz kilka kont pocztowych spoko moze podasz wskazowke jak odbierasz na koncie nr 2 listy z pierwszego?? Czy moze kazesz znajomym wysylam na wszystkie swoje konta te same maile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ejjj..no sprry...ale jesli kazda strona mialaby informowac o niedostepnosci przez chwile to bys siedzial i tylko maile odbieral....chlopie spoko....onet to nie jedyna strona z wyszukiwarka...sa tez inne....a jeli masz maila w onecie to zrob sobie drugiego i nawet trzeciego gdzie indziej....ja mam np. w onecie(dziala teraz) i w interii(od 2 dni nie dziala) lae nie robie z tego powodu osobnego watku... IMHO close the topic! Chyba kolega za wczesnie wstal... Gdzie napisalem aby mi ktokolwiek maila wysylal. Ale jak maja ostatnio problemy to mozna gdzies wrzucic info o tych klopotach... Pozatym onet czy benchmark to nie jakas tam strona tylko jedna z popularniejszych ustawiana jako startowa. I co ci z maili na 100 portalach ?? Hmm masz kilka kont pocztowych spoko moze podasz wskazowke jak odbierasz na koncie nr 2 listy z pierwszego?? Czy moze kazesz znajomym wysylam na wszystkie swoje konta te same maile?? wiem ze nie pisales o mailach...tylko JA droga dedukcji napisalem ze JESLI MASZ(=jesli akurat w tym momencie potrzebowales) maila z onetu to dobrze miec tez drugi mail....a co to za problem(gdy mail z onetu np. nie chodzi) zadzwonic do kumpla aby przeslal gdzie indziej???chyba zaden..spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Nie wiem moze ty masz 3 kolegow ja mam conajmniej kilkuset znajomych wiec sorx ale nie wykonam 700 telefonow: czesc wyslales mi maila jak tak to wyslij na inny adres... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Nie wiem moze ty masz 3 kolegow ja mam conajmniej kilkuset znajomych wiec sorx ale nie wykonam 700 telefonow: czesc wyslales mi maila jak tak to wyslij na inny adres... ACCCHHH!! jakis Ty jestes znany i rozrywany przez znajomych....i pewnie te 700 osob ma maile i co wiecej w tym samym czasie chce Ci przeslac cos co nie cierpi zwloki??? siur, siur....spoko...wyluzuj...ja tylko sie zdziwilem dlaczego Ci tak smiertelnie zalezy na tym onecie.. i jeszcze jedno: mozna miec nawet setki kolegow lub 1(JEDNEGO) przyjaciela ktory zastapi te setki znajomych jak bedziesz w potrzebie (a Twoi koledzy Ci obrabia za plecami..hmm...pupke:)...wiec nie licytujmy sie kto ma wiecej ok?? EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...