zenobiuszek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 witam potrzebuje pomocy przy zakupie płyty głownej socket a bedzie działała z athlonem 2600 + radkiem 9600pro nic na niej nie będzie podkrecane chodzi o stabilnośc i komfort pracy ,oczywiscie za lanem i muzyka cena do 400zł co polecacie? z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ASRock K7S8XE na SiS748 za ok 220 zl. niema mozliwosci zmiany mnoznika ale obsluguje szyne FSB 200 Mhz. masz plyte stabilna, z lanem i muzyka pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 popieram :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 :P zenobiuszek - napisz co chcesz miec na tej plycie - np SATA lub FireWire, moze potrzebujesz dziur kolo Socketa :?: itd ... bo te kryteria co podales spelnia 99% plyt Socket A na rynku (wyjatki nie spelniajace np Abit KD7-E itp) wiec mozna wpisywac wszystko a chyba nie chcesz zeby temat przerodzil sie w wyliczanke dostepnych na rynku plyt ;) a co do stabilnosci to wiesz duzo tez zalezy jak skonfigurujesz nie tylko Hardware ale i Software :!: PS zeby mi znowu ktos nie zarzucil ze sie wymadrzam to sobie strzele i polece np GigaByte GA-7VT600 1394 (choc ma pare wad - ale dotkliwych raczej tylko przy podkrecaniu) :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 płytka ma byc stabilna przedewszystkim dobry dzwiek i siec dual ddr tez by sie przydał , co myślicie o soltekach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no to moze ja sie dolacze :P a co sądzicie o ASUS P4V800-X ??? plyta jest pod p4 fsb do 800, pamieci 266-400, S-ATA http://pasaz.onet.pl/,289,produkt.html?url...net%26id%3D5185 czy plyty na chipsecie VIA PT800 dobrze sie kręcą? ma ktoś plyte z tym chipsetem? warto ja kupowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 płytka ma byc stabilna przedewszystkim dobry dzwiek i siec dual ddr tez by sie przydał , co myślicie o soltekach? po 1 - zakladam ze zerknales do odnosnika (podanego w przyklejonym temacie o plytach glowych) o Solteku SL-FRN/FRN2 po 2 - napisz wreszcie jakies konkrety bo mnie zaraz trafi :P wiesz co to konkret - np bede uzywal 5 porotw USB lub potrzebuje podpiac 6 urzadzen IDE (nie SerialATA) albo potrzebuje gigabitowego LAN'u itd. po 3 - po co Tobie Dual - co on Tobie da :?: pytam powaznie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Polecam Soltek SL-FRN2L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 benek usb to dwa wejscia w tej chwili potrzebne mi sa do uzytku ,ale w przyszłości któż to wie, a tak to standarcik wszystko chodzi o to by dobrze współpracowała z xp 2600+ i radkiem 9600pro .a po co dual ddr ? podobno pamięci wydajniej na nich pracują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Jesli ten XP jest z rdzeniem Tbred na magistrali 266MHz i mozesz sie obejsc bez dual channel to kup Shuttle AK32VN za 135 PLN http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5348...55f414b3332564e Jesli to jednak jest Barton i musisz miec dual channel to pozostaja ci tylko plyty na NF2, najtansza obecnie jest ECS N2U400-A za 297 PLN (chociasz ja polecam to co mam w podpisie) http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7388&sid=1 Jesli chcesz miec naprawde dobry dzwiek to lepiej kupic oddzielna karte dzwiekowa, np: Hercules Fortissimo III za okolo 230 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 to ja tez sie dopisze Abit KV7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 to ja tez sie dopisze Abit KV7 Nie ma dualu a kosztuje ponad 350 PLN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 to ja tez sie dopisze Abit KV7 Nie ma dualu a kosztuje ponad 350 PLN.no i ... lepsza od wiekszosci plyt na nf2 ,a kosztuje min.330pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0000 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 proponuje ASUS A7V8X-8 KT 400 STABILNA I SZYBKA I ASROCK K7S8X DOBRA CENA ZA JAKOŚC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...