Maser Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Chodzi o Sagema : brać już x6, czy może poczekać aż X65 pojawi sie u opów....?? Dodam, iż w styczniu kończy mi się umowa z Ideą, a te patafiany oferują mi 6100 za ok.360 zł., przy moich średnich rachunkach 150zł(nie twierdze, że do dużo, ale chyba nie tak mało, żeby takie yayca robić :?).....więc spadam do ERY...., a tam X6... i nie wiem czy poczekać jeszcze, czy brać tego X6 bo np. X65 jak wyjdzie, to bedzie za 1000zł........................... :-/ Dzieki za pomoc...pozdro 4 all..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 hmm...zalezy czego oczekujesz po fonie,a moze Siemens ST55 :?: ,mam i sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 a moze mc60?? mam i tez sobie chwale... tylko uwazaj na obudowe... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 a moze t610?? w styczniu moze bedzie juz tani ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 a moze m55 albo mc60 ? t610 tez fajniutki :P tylko ten aparat :/ ale co tam da sie przebolec a ten x65 to jak to cudo wyglada ze takie drogie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...