sensei Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Witam Wlasnie ktos wystawił aukcję z 10cioma sztukami tego poszukiwanego ostatnimi czasy radiatorka. W tej chwili jest sztuk 8, i podejrzewam ze dlugo nie poleza ;) (sam wlasnie wychaczylem jednego). A cena jest zajefajna bo 115 zeta :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 TUTAJ ktoś wypowiada się na temat tego chłodzenia w samych superlatywach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 tu macie linka jak ktos zainteresowany - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18346251 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ten koles faktycznie zachwala pod niebiosa, ale ja tam wole testy. Macie moze linki do testow tego coolerka (najlepiej porownawczy z zalmanem)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ... Macie moze linki do testow tego coolerka (najlepiej porownawczy z zalmanem)? http://www.silentpcreview.com/modules.php?...rtid=117&page=1 http://www.silenthardware.de/viewarticle68.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Kupilem na Allegro wlasnie taki sprzet i jestem zadowolony. Wentyl dziala bardzo cicho a temperatura na moim procu nie przekracza 35*C. Jest tylko jedna roznica... Kupilem go za 65zl a nie 115... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Kupilem na Allegro wlasnie taki sprzet i jestem zadowolony. Wentyl dziala bardzo cicho a temperatura na moim procu nie przekracza 35*C. Jest tylko jedna roznica... Kupilem go za 65zl a nie 115... :lol: rozumiem ze zwrociles uwage ze tu piszemy o coolerze na GPU (na karte graficzna) - jezeli tak to podaj gdzie tak tanio mozna kupic to ustrojstwo (na pewno wielu osobom takie info sie przyda) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 no ja sie niestety na allegro nie zalapalem nie wie ktos moze gdzie moge to kupic w miare rozsadnej cenie okazyjnie ??? i czy jest to kontabilne z Ti4200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Chyba kompatybilne... Ale dołączam się do pytanka, wie ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 A pasuje to na Rada 8500 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 no tak ten silnecer spoko ale jesli chodzio glosnosc to jest cicho ale nie tak jak z zalmanem na 5v - a z testow ynika ze vga silnecer dopiero na Hi speed jestwydajniejszy od zalmana ale wtedy juz jest glosniejszy o wiele- fizyki sie nie przeskoczy pomysl dobry ale gdyby tak zbudowac na wiekszym radiatorze i na hydrosuspension wiatrak - taka kombinacje zlamasa ;) i arctica to bylby wypas - zalozmy max 12dB hehe a z uciagiem mocno podkreconego 9800 radka ;) - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Wejdźcie nahttp://www.arctic-cooling.com/en/products/...s/vga_silencer/i ściągnijcie sobie liste kompatybilnych kart.Są tam dokładne wymiary tego coolera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a pasuje on na GF4 Ti 4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Na pudelku stoi ze jest kompatybilny z GeForce3 GTS series ... cokolwiek by to znaczylo. Przez weekend w koncu zalozylem i pierwsze wnioski sa takie : 1) Jest tak cichy ze praktycznie zagluszaja go moje dwa Caviary ... niezaleznie czy na Hi czy na Low .. w porownaniu z fabrycznym swistakiem - REWELACJA . 2) Rdzen (R9800Pro build by ATI) poszedl na razie na 420 :( przy 425 juz biale kropki na wodzie w Mother Nature ... nie wiem czy to wina chlodzenia czy po prostu taki mi sie egzemplarz trafil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...