Skocz do zawartości
sensei

Arctic Cooling Silencer na Allegro !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wlasnie ktos wystawił aukcję z 10cioma sztukami tego poszukiwanego ostatnimi czasy radiatorka. W tej chwili jest sztuk 8, i podejrzewam ze dlugo nie poleza ;) (sam wlasnie wychaczylem jednego). A cena jest zajefajna bo 115 zeta :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem na Allegro wlasnie taki sprzet i jestem zadowolony. Wentyl dziala bardzo cicho a temperatura na moim procu nie przekracza 35*C. Jest tylko jedna roznica... Kupilem go za 65zl a nie 115... :lol:

rozumiem ze zwrociles uwage ze tu piszemy o coolerze na GPU (na karte graficzna) - jezeli tak to podaj gdzie tak tanio mozna kupic to ustrojstwo (na pewno wielu osobom takie info sie przyda)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ten silnecer spoko ale jesli chodzio glosnosc to jest cicho ale nie tak jak z zalmanem na 5v - a z testow ynika ze vga silnecer dopiero na Hi speed jestwydajniejszy od zalmana ale wtedy juz jest glosniejszy o wiele- fizyki sie nie przeskoczy

pomysl dobry ale gdyby tak zbudowac na wiekszym radiatorze i na hydrosuspension wiatrak - taka kombinacje zlamasa ;) i arctica to bylby wypas - zalozmy max 12dB hehe a z uciagiem mocno podkreconego 9800 radka ;) -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pudelku stoi ze jest kompatybilny z GeForce3 GTS series ... cokolwiek by to znaczylo.

Przez weekend w koncu zalozylem i pierwsze wnioski sa takie :

1) Jest tak cichy ze praktycznie zagluszaja go moje dwa Caviary ... niezaleznie czy na Hi czy na Low .. w porownaniu z fabrycznym swistakiem - REWELACJA .

2) Rdzen (R9800Pro build by ATI) poszedl na razie na 420 :( przy 425 juz biale kropki na wodzie w Mother Nature ... nie wiem czy to wina chlodzenia czy po prostu taki mi sie egzemplarz trafil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...