bogdans1 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mam dziwny problem z odtwarzaniem filmów na moim kompie. Jak film włączę Windows Media Playerem, albo winampem to działa bardzo dobrze. Ale jak chcę obejrzeć z napisami i uruchomię VPlayera, albo AllPlayera to zaraz na poczatku zawieszają się :( Już próbowałem wszystkiego z kodekami, instalowałem system (XP-ka) i nic nie pomaga :( Na drugim kompie mam te same kodeki i te programy działają bez problemu... Pomocy... Dzięki za wszystkie rady - bo ja już nie mam pomysłów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 A BestPlayer, wykorzystujacy Media Player'a? Jaka masz w tym kompterze karte dzwiekowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Niestety nie miałem pod ręką BestPlayera, ale tamte też powinny działać :( a nie chcą. Karta jest zintegrowana na płycie Abit NF7. W Media Player z dźwiękiem nie ma problemów, a tu czasami nawet jak zatnie się program i widać czarny ekran dźwięk leci dalej, ale zazwyczaj wszystko wisi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Poki co korzystaj z tzw. nakladem na WMP i czekaj az ktos rozwiaze twoj problem bo ja nie mam pojecia. Albo zainstaluj SLD Codek pack - kodek ktory sam otwarza napisy i ogladaj film gdzie chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 albo subplayera sproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Własnie SubEdit Player o dziwo działa... no i nie wiem dlaczego tak się dzieje :( ... chociaż czasami też się potrafi powiesić (ale nie zawsze jak te inne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 hmmm a moze to wina zle skompresowaego filmu , albo np zasilacz nie wyrabia , tak strzelam .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 raczej nie... bo na jednym kompie wszystko działa bez problemu -te same filmy, na drugim lipa :( Zresztą film dobrze działa na innych playerach :( A co może mieć do tego zasilacz? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 tak tylko glosno mysle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...