|MALY|_old Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Witam. Przymierzam sie do wiekszej modernizacji mojego PC. Chcialbym wymienic nizej wymienione podzespoly. Na wymiane mam okolo 2000 zl. Mam oczywiscie swoja wlasna koncepcje no ale chcialem zobaczyc co inni by mi doradzili. Procesor: ? Plyta glowna: ? Pamiec RAM: ? Naped CD-RW: ? Karta graficzna: ? Z gory dziekuje Pozdrawiam all |MALY| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 nie no człowieku wymiekam teraz to pojechałś kiedy ostatnio czytałes to forum codziennie śa takie topiki wejźcie ludzie sobie poszukajcie a to tak z dobrego serca: Procesor AMD ATHLON XP 2500+ - 333MHz (BARTON) - 415zł Nagrywarka LITEON 52x 32x 52x OEM - 170zł Soltek 75FRN2-L nVidia nForce2 SPP - 371zł lub Epox 8RDA+ (nVidia nForce2 SPP) -422 DDR 512MB PC-400 TwinMos CL 2.5 -423 a co do grafy to poszukaj gdzieś gf4ti200 za 400-500 zł kupisz i masz luksus kompa, aha no i nie ma tu nowego pierdziela na procesor oraz zasilacza bo stary pewnie nie pociągnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 athlon xp 2000+ box - 371zł. epox 8rda+ - 422zł. Kingston DDRAM 512MB PC - 4000 - 509zł. Lite on 52327S (52x/32x/52x) - 185zł. ge force 4 Ti4200 - 599zł. ------------------ 2086zł. Nie wiem czy dobrze całość podliczyłem ale chyba dobrze :) Ceny z www.komputronik.pl Jak chcesz taniej to poszukaj na allegro a pamięci możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> twinmosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 wszystko okej pomozemy ino powiedz do czego przede wsystkim kompa wykozystujesz bo wrozek ci u nas lekko brak ;-) Pozdro 8) pewno cos jw ^ ew. np mocniejsza grafa ~radek9600costam za to procek jakis slabszy z perspektywa krecenie tymczasem a potem wymiany etc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|MALY|_old Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 MaKaR: najmocniej Cie przepraszam ale chyba dobry dzial wybralem a w opisie wyraznie pisze: Sprzęt "Ogólne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań itp. " Troche wyrozumialosci prosze jestem tu od wczoraj. forest kila zbila: Ogolnie, troche do grania, troche do krecenia, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 No ale jak ktokolwiek ma Ci coś doradzić, jak nie wiemy co masz w komputerze? Troszkę precyzyjniej na przyszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 MaKaR: najmocniej Cie przepraszam ale chyba dobry dzial wybralem a w opisie wyraznie pisze: Sprzęt "Ogólne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań itp. " Troche wyrozumialosci prosze jestem tu od wczoraj. forest kila zbila: Ogolnie, troche do grania, troche do krecenia, itp. dział jak najbardziej dobry tylko pyatnie złe, takie pytnko przewineło sie przez to forum z 231245246576823%@!#%!^@$36 razy może nie o identycznej treści ale o o samo wiec zrozum moja irytacje, ale w kązdym razie i tak staralem sie pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...