Raptor Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 po prostu dobrze trafileś :D Ja przy coolerku na 12V dochodze do 385 a przy 390 bugi, coolerek 7V i niestety 370 a przy 380 błedy w grafie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Widzę jednak, że zakup się opłacił. Może ja się też skuszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Ehhh... Zamontowany wiatrak 80 na 12V z tylu karty - zadnego wzrostu potencjalu oc. No, to przykleilem radiatorki na pamiatki - i ciagle max to 621 :( Choc radiatorki za zimne... Przykleilem metalowa blaszke z tylu, za rdzeniem - zero wrzostu potencjalu oc. Na te blaszke poszedl radiator - tez jest prawie zimny. Zero wzrostu potencjalu oc. Wiec calkowity wzrost pomiedzy karta oryginalna a po moich przerobkach (usuniecie shima, ceramique na rdzen, przeszlifowanie radiatorow na lustro, radiatorki na pamieci, radiator na tyl PCB za rdzeniem, 2 wiatraki 80mm jeden 7V drugi 12V) to dodatkowe 10MHz na rdzeniu... 8O No, dobra artefakty na pamieci (na 634) sa znacznie mniejsze, rdzen na 351 ma znikome artefakciki. Ale i tak cos jest nie tak - moze klej termoprzewodzacy Zalmana nie jest zbyt termo przewodzacy :?: :wink: Ja to zawsze ma takie szczescie, ze trafi mi sie cos bez potencjalu :( :wink: Coz, bede robil mody :) Mam nadzieje, ze chociaz pojdzie na te 400/700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Mysle ze trzeba jakies Vmody porobic na te grafy i dopiero cos z nich wykrecicie wiecej. Samo chlodzenie tu nie pomoze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...