diablica Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 szperajac po necie natknęłam sie na typowa stronke dla studentow - mam nadzieje ze Wam sie ona przyda drodzy studenci :) :P :wink: :D http://www.studenci.pl/my/nowy.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 szperajac po necie natknęłam sie na typowa stronke dla studentow - mam nadzieje ze Wam sie ona przyda drodzy studenci :) :P :wink: :D http://www.studenci.pl/my/nowy.php wielkie dzięki, właśnie takiej stronki szukałem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 prosze :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 niop mi tez sie przyda hyhyhyhyhhhyhyhyh :P :P dzeki diablica :P :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 a tak przy okazji czy sprzedaz pracy mgr jest legalne i nie chodzi mi o to co sie z nia pozniej stanie tylko czy np jak dam ogloszenie o sprzedazy czy moga mnie oskarzyc albo cos takiego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 hmmm qrcze no szkoda ze nie ma tam referatow z fizyki i z analizy i z algebry bo by sie przydaly :/ bo na razie to nic innego nie robimy ... ;-) nio moze oprocz % :D ale to inna sprawa o tym to ja moge codziennie referat pisac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a tak przy okazji czy sprzedaz pracy mgr jest legalne i nie chodzi mi o to co sie z nia pozniej stanie tylko czy np jak dam ogloszenie o sprzedazy czy moga mnie oskarzyc albo cos takiego :?:Bo co, etyczne zarabianie pieniędzy to zbyt wysoki poziom trudności? http://twojemiasto.gazeta.pl/krakow/1,4442...25,1801427.html Jedno pytanie do "studentów": nie widzicie nic niewłaściwego w otrzymywaniu stopnia/zaliczenia dzięki materiałowi, w którego tworzeniu nie mieliście żadnego udziału? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a tak przy okazji czy sprzedaz pracy mgr jest legalne i nie chodzi mi o to co sie z nia pozniej stanie tylko czy np jak dam ogloszenie o sprzedazy czy moga mnie oskarzyc albo cos takiego :?:Bo co, etyczne zarabianie pieniędzy to zbyt wysoki poziom trudności? http://twojemiasto.gazeta.pl/krakow/1,4442...25,1801427.html Jedno pytanie do "studentów": nie widzicie nic niewłaściwego w otrzymywaniu stopnia/zaliczenia dzięki materiałowi, w którego tworzeniu nie mieliście żadnego udziału? no wiesz mysle ze "etyka" postepownia jest po drugiej stronie gdzyz uwazam ze to co ja zrobilem moge to sprzedac a czy druga strona to wykorzysta czy nie w swojej pracy czy to jest "wlasciwe" postepowanie zalezy od hierchi wartosci zaakcepotowanej przez dana osobe w sumie chodzilo mi o odpowiedz na moje pytanie a nie o moralizatorswto moderatora :) :wink: i za link wielkie dzieki BTW zagadnienia "etyki" nie jest takie proste jak chyba ci sie wydaje wiec nie rzucaj slowami ktorych szerszego znaczenia mozesz nie znac no offens :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jeżeli mowa o sprzedaży własnej pracy magisterskiej, to "zapłatą" był tytuł naukowy, nie pisało się jej sobie a muzom. Rozumiem chęć wykorzystania jej wyników, zwłaszcza przy pracach z nauk ścisłych, ale trzeba by było odróżnić spożytkowanie ustaleń od spożytkowania tekstu. Natomiast kiedy mowa o pisaniu prac na zlecenie, to usprawiedliwień nie widzę. Oczywiście, osoba, która pisze, wykonuje określoną pracę i dostaje za nią pieniądze -- robi to jednak z pełną świadomością, że jej dzieło będzie wykorzystane w sposób nieuczciwy. Mówienie w takim wypadku, że nie ponosi się odpowiedzialności za to, co kupujący z tą pracą zrobi, jest zwykłym mydleniem sobie oczu i samousprawiedliwieniem. a BTW, to mam w domu kilka książek z filozofii i kilka słowników. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jeżeli mowa o sprzedaży własnej pracy magisterskiej, to "zapłatą" był tytuł naukowy, nie pisało się jej sobie a muzom. Rozumiem chęć wykorzystania jej wyników, zwłaszcza przy pracach z nauk ścisłych, ale trzeba by było odróżnić spożytkowanie ustaleń od spożytkowania tekstu. i o to mi wlasnie chodzilo ze jak napisalem prace i ja obronilem to moge z nia zrobic co mi sie podoba (w koncu to moje dzielo) nie mowilem o sprzedazy na zlecenie a BTW, to mam w domu kilka książek z filozofii i kilka słowników. :P a ja mam mgr :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 a BTW, to mam w domu kilka książek z filozofii i kilka słowników. :Pa ja mam mgr :) :wink:Żywego? Czym go karmisz? ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Miope - > gdzie studiowałeś ze mówisz o etyce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Miope - > gdzie studiowałeś ze mówisz o etyce ?? Studiowałaś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 $migacz: ale o co ci chodzi? Weź się w garść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 i o to mi wlasnie chodzilo ze jak napisalem prace i ja obronilem to moge z nia zrobic co mi sie podoba (w koncu to moje dzielo) nie mowilem o sprzedazy na zlecenie Popieram. Przecierz nikt nikogo na siłę nie zmusza do kupowania takich prac, równie dobrze właściciel może ją komus oddać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...