Maq4all Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mam pytanie czy coś wiecie na temat co się stało z firmą Sono która produkowała płyty główne w Polsce w Wołowie. Byłem na ich polskiej stronie która się wogóle nie wyświetla, tak samo z tajwańską, a główna czyli kanadyjska nie była aktualizowana od 2 lat lat http://www.sono.ca A płyty tej firmy nigdzie nie można dostać szukałem w kilkudziesięciu dużych sklep w polsce i nigdzie ani widu, a ni slychu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a po co ci to badziewie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 według chipa firma ta robiła niezłe płytki.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mnie tylko interesuje co się stało z tą firmą bo na początku jak zaczeła budowę fabryki w polsce to wszędzie było głóśno w prasie (CHIP) i wszelskie notatki prasowe na temat tej firmy są o otwarciu i produkcji płyt w polsce. A teraz nagle ta firma znikneła. Nigdzie o tym nic nie pisze. Sam mieszkam niedaleko wołowa, ale nigdy tak nie jeźdzę bo nie mam poco. Wiem że Sono miało budować drugą fabrykę w Nowej Hucie. Osobiście mam płytę ASUS'a, ale mnie interesuje co się stało z tym "pionierskim" projekcie, produkcji płyt w polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Też jestem ciekawy. Bo plany były niezłe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Podejżewam, że wszystko spaliło na panewce tzn. konkurencja w postaci ECS i obecnie Asrock'a okazała się lepsza/liczniejsza/silniejsza i Sono padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Najgorsze że nigdzie nie pisze oficjalnie że firma padła, w żadnych newsroomach czy nawet na kanadyjskiej stronie tej firmy dziwne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Heh... a ja miałem nawet kiedyś płyte na Intelu BX tej firmy (SONO International)... Wg mnie nie było to do końca badziewie, bo o ile pamiętam wszystko działało stabilnie i bez większych problemów. Nawet mojego ówczesnego celka 433 podkrecilem na 540 i było spox :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...