Sewer Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jest juz dostepny kolejny bios do naszej mobo :) Kto zaladowal i przetestowal ? Ja sie narazie wstrzymam :) Podobno dodaje support do NVidia System Utility ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Już jest ten temat na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=303...=asc&start=2340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jest juz dostepny kolejny bios do naszej mobo :) Kto zaladowal i przetestowal ? Ja sie narazie wstrzymam :) Podobno dodaje support do NVidia System Utility ?? Niestety normalnie nadal nie da sie wejsc w opcje Advanced... Po zmodyfikowaniu pliku costamcostam.ini mozna to zrobic ale i tak nie dziala (przynajmniej u mnie :evil: ) Reszta info w podanym wyzej linku :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...