Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 graliscie juz w ta gierke??? ja przed chwila troszke i musze powiedziec ze jest fajowa....od razu przypomnialo mi sie jak bylem maly i mialem odjechane na punkcie zolwi ninja...troche tylko paluchy bola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 graliscie juz w ta gierke??? ja przed chwila troszke i musze powiedziec ze jest fajowa....od razu przypomnialo mi sie jak bylem maly i mialem odjechane na punkcie zolwi ninja...troche tylko paluchy bola...To samo, nawet jak w zerówce był bal przebierańców to przebrałem się za żółwia ninja 8) Mama zrobiła z tektury skorupe, pomalowała na żółto -wypas... Było mineło... A co do gierki to całkiem wporządku - w końcu wyszłą z pod rąk panów z Konami... Ale nie jest jakaś niesamowita... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 pokazcie jakies screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 no właśnie ! nic nie wiem o tej grze... pewnie jakaś śmieszna arcadówka... chcemy screeny :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Proszę: http://www.gamershell.com/hellzone_Action_...a_Turtles.shtml 8) Dodam, że grafa zrobiona coś na wzór XIII - CellShading czy jak to się tam piszę 8) Fajna gierka, aby się rozerwać i przypomnieć młodzieńcze lata. Co do oprawy graficznej i dźwiękowej to KONAMI odwaliło kawał dobrej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 oo fajnie wygląda musze powiedzieć... a jak sprawuje sie w praktyce ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 oo fajnie wygląda musze powiedzieć... a jak sprawuje sie w praktyce ? :)Tak jak pisałem, popykać można, zwłaszcza we dwójkę, ale nie żeby gra wciągała, co nie oznacza że jest zła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...