kuebk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mam pewien problem z moim Abitem a mianowicie pewnego pięknego dnia port klawiatury na mojej płycie uległ zdupczeniu. Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwośc naprawy tego portu, gdyż nie chce mi sie zmieniać płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 fizycznie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jak to fizycznie?? Port po prostu nie działa, gdy mierzyłem napięcia miernikiem to dla portu klawiatury i myszy napięcia były całkiem inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jak z portem nic nie wymodzisz to karta PCI z portami USB i klawiatura USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mam to samo na starym Abicie BE6, chyba proscie bedzie klawiaturke na USB zakupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...