Skocz do zawartości
grosikboss

Radeon 8500 potrzebuje opinii użytkowników

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcę sobie kupić, Radeon 8500 ale jest ich wiele i nie wiem, jakiego wybrać. Bardzo proszę o opinie o tej karcie. Którą wersję najlepiej wybrać, jakiego producenta? Jakie są plusy a jakie minusy :) wszystko o tej karcie? Interesują mnie tylko opinie użytkowników testów się już naczytałem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego co w podpisie i nie narzekam ale teraz ci trudno bedzie dorwac takiego radka zwłaszcza Gigabyte ale naprawde polecam karta jest swietna.Jak bedziesz kupował zwróc uwage czy jest to wersja pełna czy SE a Radeon 9100 to w sumie Radeon 8500 tylko minimalnie wolniejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, grosikboss!

O tych kartach napisane bylo juz bardzo duzo na tym forum. Jedni są zadowoleni inni- nie. Mozesz po prosu skorzystac z funkcji szukaj. Wpisalem "radeon 8500" i znalazlo mi sporo wyników. Oto jeden z nich:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=505...ght=radeon+8500

Naprawde warto zanim sie rozpocznie nowy temat poszukac czy przypadnkiem nie bylo tego na forum. Letkurka archiwum naprawde wiele daje. Milego czytania. I kozystania z forum tweak'a.

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMO najlepiej oryginalne ATi lub Gigabyte czy Hercules. Tyle, że obecnie ATi, GB czy pełny Herc to tylko z drugiej ręki niestety. Bierz Herca 9100 (w końcu to 8500LE) póki jeszcze są do dostania. Inne firmy to czasem dziwne taktowania pamięci i różna jakość wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swojej strony moge polecic Herculesa (tego co w podpisie)

Karta nie sprawia zadnych problemow!

Zmienilem tylko bios, bo na fabrycznym slabo sie krecila.

Niektorzy twierdza, ze karty z serii R8500 sprawiaja same problemy, ale zbyt pochopnie podejmuja decyzje, opierajac sie na blachych powodach (np. problem z jakas gra, ktory znika, po zainstalowaniu odpowiednich driverow). No chyba, ze karta ma wade fabryczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...