ushi Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Mam problem z komputerem, ciagle mi sie bez powodu wiesza, szczegolnie na grach np. FIFA 2003/2004, Colin McRae 3, Quake 3, Kozacy czy nawet StarCraft. Moj komputer nie jest moze super-swietny, ale na tych grach powinno chodzic bez problemu. Moj komp to: procek: Athlon XP1700+ plyta glowna: ECS K7S5a RAM: 2x128MB PC-133 (SDRAM) grafika: NVIDIA GeForce2 MX-400 64MB HDD: Maxtor 30GB (no, ale to raczej niewazne w tym momencie jest) Ludzie, ktorzy uwazaja sie za specjalistow, ze sie komp zabardzo grzeje i to dlatego, inni, ze powinienem sobie wlozyc DDRy (bo na mojej plycie sa dwa gniazda na DDRy i dwa na SDRAMy. Dolozylem dwa wiatraki do obudowy + jakis prowizoryczny wiatrak na grafike... duzo to nie pomoglo. Prosze o rade! Co mam zrobic, bo juz sam nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a kiedy zaczał Ci sie komp zawieszac?? moze masz po prostu zasyfionego window$hita.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushi Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 grzesiu: to napewno nie jest wina "window$hita", bo to sie nawet robi po reinstalacji systemu... To bedzie na bank wina sprzetu... tylko nie wiem dokladnie co to moze byc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ja bym stawiał na problemy z pamięcią lub z zasilaczem. Pamięć potestuj jakimś programem np. memtest86 (do znalezienia w google). Zasilacz - miernik w dłoń, odpal gierkę czy jakiegoś prime95 czy SETI i patrz co się dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ja bym stawiał na problemy z pamięcią lub z zasilaczem. Pamięć potestuj jakimś programem np. memtest86 (do znalezienia w google). Zasilacz - miernik w dłoń, odpal gierkę czy jakiegoś prime95 czy SETI i patrz co się dzieje.j.w. + mobo moze ecszit kleka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...