KoS Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Objawy: nagle wyłącza się monitor, dioda od HDD świeci się cały czas, natomiast ta od zasilania czasem gaśnie. Ewentualnie system w ogóle się nie startuje, a płyta zamiera (wentylatory na zasiilaczu i CPU działają cały czas). Help, please. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ciekawe.... Ja nigdy sie z tym nie spotkalem, ale sproboj na innym Hdd, albo plytce, albo procu. Mosisz sprawdzic kazda czesc. Troche czasu to potrwa... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja bym obstawiał zasilacz, może pada +5V. Wentylatory masz na +12V to kręcą. Spróbuj go załączyć i pomierzyć wszystkie napięcia, lub podmień na chwilę inny zasilacz. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ciekawe.... Ja nigdy sie z tym nie spotkalem, ale sproboj na innym Hdd, albo plytce, albo procu. Mosisz sprawdzic kazda czesc. Troche czasu to potrwa... :(to jest najlepshe rozwiazanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Zasilacz sprawdziłem - O.K., z innym HDD jest to samo. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...