Vadeer Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mam problem kupilem sobie dzisiaj 2*256 OCz rev 3.2. ludzie mowili ze pojda spokojnie na 2-2-2 przy fsb 400. a u mnie nie chcialy wstac ani na 2-2-2-6 ani na 2-2-2-11 (napiecie nawet 2.9V). Poprostu nie wchodzilo do windy (ale nie bylo zadnego bluescreen'a). Wiec teraz chodza na 2-3-3. Powiedzcie co moge jeszcze sprobowac aby poszly na 2-2-2 :?: czy zwiekszyc moze napiecie na NB :?: jesli tak to o ile :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 A to są PC400 czy PC333 :?: Bo jak PC333 to w sumie nic dziwnego a jak PC400 to prawdopodobnie trafiłeś na bubla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Wiesz dlatego wlasnie zdecydowalem sie na KHX tez kiedy chcialem OCZ ale kupilem KHX i dorbze zrobilem dalem tyle samo co za OCZ a lataja u mnie na 220FSB przy 2-2-2-6 i 29V a na 3.1V lataja na 235 FSB i 2-2-2-6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ja mam pamieci 333 ale ludzie mowili ze te pamieci chodza swobodnie na 200mhz przy 2-2-2-6. Nawet na stronie prolinu pisza ze chodza swobodnie powyzej 200mhz. A zenfist mowil ze pojda na 200mhz przy 2-2-2. Wiec co jest? A co z napieciem na NB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ja tak samo zawiodlem sie na ocz pc 3200 rev2 nie chca wstac na fsb 200 Przy 2 2 2 6 napiecie 2.9(abit daje 3.0) Czytalem duzo testow ze ladnie chodza ale pewnie dostalem jakies 2 sztuki na srednich kosciach Ciekawe jakie zbrodnie kryja sie pod tymi pieknymi radiatorami :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 W testach tweak-a wyszlo im 239 mhz 2,5-3-3-7 2,9V na epoxie 8rda+. Zreszą przeciesz jest artykół http://www.tweak.pl/artykul/ram_ocz i ich wyniki na max http://www.tweak.pl/ilustracje/ram_ocz/wyn...ki/image005.gif Kij wie co to mobo czy jakiś niewypał dostałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ja nie mialem problemow. napiecie 2.9 i jazda. wiecej mi mobo nie pozwala, na innych pamieciach mam problemy z szyna 200 :/ pieklo => jak nie wiesz o czym mowisz to nie mow [ur]http://niemczuk.republika.pl/obrazki/2226o.JPG[/url] [ur]http://niemczuk.republika.pl/obrazki/2226z.JPG[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a ja mam epox'a 8rda+ rev 2.1 i nie moge wycisnac wiecej niz 230 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 a ja mam epox'a 8rda+ rev 2.1 i nie moge wycisnac wiecej niz 230 :/a ja mam klopoty z 200 i nie jecze. tak jest i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 mi chodza max na 214MHz przy timingach 11 - 2 - 3(ras to cas) i cl2 przy napieciu 2.9V. Ogolnie nie narzekam, ale spodziewalem sie czegos wiecej... :) Pewnie przy cl 2.5 poleca na 225 albo i wiecej ale nie chce mi sie sprawdzac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 u mnie szły na 239 na CL2-3-3-11, przy mnożniku x8, poza tym jakby nie patrzeć są to najtańsze pamięci z serii Performance ;) i są to pamięci 333Mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ZenFist, to mi wyslales te pamieci :P narazie mam problemy z 220 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zrób tak jak ja dzisiaj - do pierkanika z nimi! :D od 6 godzin się grzeją w 75st :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ZenFist, zapiekasz w folii aluminiowej czy tylko na kratce :?: (nie smiac sie,ja powaznie pytam :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ZenFist, zapiekasz w folii aluminiowej czy tylko na kratce :?: (nie smiac sie,ja powaznie pytam :D )w folii aluminiowej z cebulką :D - sorki ale nie mogłem się powstrzymać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 ja swoich nie pieklem :) do wygrzewania polecam opalarke do farby na 2 biegu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 siema, zenfist mi dobrał pamiątki 2x 512MB i lecą na 466 2-2-2-5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 siema, zenfist mi dobrał pamiątki 2x 512MB i lecą na 466 2-2-2-5 :D z takim Vmem to nie dziwota :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 no, 3.15 to sporo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ZenFist, zapiekasz w folii aluminiowej czy tylko na kratce :?: (nie smiac sie,ja powaznie pytam :D ) hehe, na papierze do pieczenia ciasteczek :lol: a obok nich zapiekanka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 ... hehe, na papierze do pieczenia ciasteczek :lol: a obok nich zapiekanka 8) tez od 6 godzin :P to juz wegiel a nie zapiekanka :P a tak BTW na jakich kosciach sa te OCZ 2700 Rev. 3.2 bo za nic nie moge sie doszukac :? na BH-6 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 :D ja jakos nie mam serca ladowac moich hynix'ow do pieca..druga sprawa to taka ze nie dysponuje niestety papierem do pieczenia ciasteczek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 kurcze pieczone :), może damy je na ruszt razem z kurczakami :) moje lecą na 245Mhz 2-2-2-5 ale bardzo niestabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...