Skocz do zawartości
poca

Miałem dzisiaj nalot psów na chate | Nie chodzi o soft

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhh, sami żałośni zazdrośnicy :lol: :lol: :lol: Widać, że nie wszyscy widzą granicę między zazdrością a "jechaniem" na debilne topiki. Chyba od jutra też codziennie będę się czymś chwalił, a uwierzcie, że mam czym :lol: :lol: :lol:

A tak naprawdę to ta akcja Policji (jeśli w ogóle była) to tylko pokazówka. Policja o tych "lepszych" (czyt. zamożniejszych) obywatelach wie wszystko, praktycznie nawet jak pierdną... sam się o tym nie raz przekonałem i od tego czasu się nie wychylam...

PS Ja się nie chwalę :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to jak zazdrosc....

Gie-eN-Zet - robisz się powoli żałosny

Gie-eN-Zet jestes żałosny

tak jestem zalosny, zazdroszcze mu bardzo i wogule przepraszam ze sie urodzilem ...

ludzie czy tu juz wogule nie mozna miec swojego zdania !!!!????

jeden wierzy drugi nie - co to ma wspolnego z zazdroscia ? 8O

zreszta komentujcie se juz co chcecie, wali mnie to ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh, sami żałośni zazdrośnicy :lol: :lol: :lol: Widać, że nie wszyscy widzą granicę między zazdrością a "jechaniem" na debilne topiki. Chyba od jutra też codziennie będę się czymś chwalił, a uwierzcie, że mam czym :lol: :lol: :lol:

no to zacznij juz teraz, ale naprawde zaczynaj, zobaczymy te twoje luksusy BUAHAHAHAHA

edit:

do zoltara: zobacz na moj post na 1 stronie to zobaczysz o co chodzi z "ty tez"

zoltar, lepiej naucz sie tanczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat nic wnosi? Wiele tematów też nie wnosi nic kompletnie...

Zdajesz sobie sprawę, że jest dużo tematów nic nie wnoszący i bezsensownych, a mimo to nie mogłeś się oprzeć pokusie założenia kolejnego. Przed założeniem topicu warto się zastanowić, co chcemy uzyskać i co on przyniesie. W tym przypadku mogło się zakończyć tylko bezsensowną kłótnią lub w najlepszym przypadku stwierdzeniami: "Jaka to Policja jest beeee". No chyba, że o to właśnie ci chodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to zacznij juz teraz, ale naprawde zaczynaj, zobaczymy te twoje luksusy BUAHAHAHAHA

edit:

do zoltara: zobacz na moj post na 1 stronie to zobaczysz o co chodzi z "ty tez"

zoltar, lepiej naucz sie tanczyc

Dobrze wiem co masz na myśli... Nie rób z Siebie mądrzejszego niż jesteś w rzeczywistości...

Tańczyć umiem... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam, Pocahontas nie powinien sie przeciez niczym przejmowac, przeciez w koncu w kolejnym wydaniu Auto Swiata czy Swiata Matchboxu czy czegokolwiek tam przeczytamy test Maybacha z opisem zaistnialych faktow, mamy przeciez demokracje prawda??? wiec o co tu wlasciwie chodzi? po co sie zalic na forum jak mozna to opisac w gazecie?

Chodzi tylko o to, ze kolega poskarzyl sie, calkiem slusznie, na dzialania policji. To ty i inni zaczeli sie czepiac, ze temat jest bez sensu i dalo sie wyczuc jakas skrywana zawisc, czym tlumaczyc mozna wlasnie te uwagi. To jest osla, wiec temat pasuje jak najbardziej.

Skarzyc sie mozna bylo nie wspominajac jednego zdania o tym co tatus testuje, przeciez to sa kompletnie dodane watki nie majace zadnego znaczenia dla reszty, no chyba ze to sprytnie podana informacja dla zlodziei, teraz juz wiedza gdzie szukac maybacha i to maybacha stojacego pod blokiem - zyc nie umierac...

Zazdrosc - zawisc? kogo obchodzi czym jezdzi redaktor skoro to i tak nie jego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie zniżam się do pewnego poziomu. Nie licz na mnie. Napisałbym parę słów, ale naprawdę nie chcę dostać owocka na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak naprawdę to ta akcja Policji (jeśli w ogóle była) to tylko pokazówka. Policja o tych "lepszych" (czyt. zamożniejszych) obywatelach wie wszystko, praktycznie nawet jak pierdną... sam się o tym nie raz przekonałem i od tego czasu się nie wychylam...

Wiem czym możesz się pochwalić bo już dawno temu o tym opowiadałeś na forum. Zrobi to wrażenie na kilku osobach na forum ale mnie nie

no offence

Poprostu pewne osoby chcą "zgnoić" innych za to, że mają więcej od nich.

btw.

wejdźcie tu www.kimble.org w dział photos i zobaczycia gościa gtóry się najbardzoej chwalił ze wszystkich a teraz siedzi w pudle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać, że nie wszyscy widzą granicę między zazdrością a "jechaniem" na debilne topiki

bravo dla tego pana ...

Dzięki... Czekam na Twój następny temat o techno... :)

:lol:

jestes przepieknym przykladem rasowego HIPOKRYTY !!!!

ja nie wierze w to co pokahontas napisal to wyzywasz mnie od zalosnego ziomka lecz gdy Krootki cos powiedzial wysmiewasz go tym samym - i kto tu jest zalosny ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skarzyc sie mozna bylo nie wspominajac jednego zdania o tym co tatus testuje, przeciez to sa kompletnie dodane watki nie majace zadnego znaczenia dla reszty, no chyba ze to sprytnie podana informacja dla zlodziei, teraz juz wiedza gdzie szukac maybacha i to maybacha stojacego pod blokiem - zyc nie umierac... 

100% racji. Wystarczyło pominąć paręnaście słów i topic nie wywołałby negatywnych emocji jakie wywołuje teraz. Czasem przed napisaniem warto pomyśleć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% racji. Wystarczyło pominąć paręnaście słów i topic nie wywołałby negatywnych emocji jakie wywołuje teraz. Czasem przed napisaniem warto pomyśleć.

Zresztą już widze jak dają do testowania Maybacha bez szczególnej ochrony :roll: . Tylko w garażu strzeżonym. Wiem , jakie sa Polskie realia i ile w takich warunkach postał by ten samochód :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie w sumie nie dziwie ni policji , ni sasiadom.

nie wiem czy zrobilbym to samo , ale napewno nabralbym podejzen[ chocby ze wzgledow bezpieczenstwa] jakby ktos codziennie lub troche rzadziej zmienial samochody i to na jedne z bardziej luksusowych ,

a p.i.e.p.r.z.e.n.i.e o czyjejs zazdrosci jest nonsensem , poza tym toppic jest glupi.

pocahontas--> prawde mowiac gowno mnie obchodzi czym jezdzisz , jakiego masz kompa i gdzie mieszkasz. rusza mnie tylko wasza 'madrosc' , jacy to wy jestescie oh ah , bogacze i elita , wszystko wam wolno. sam nie naleze do biedoty ale mam dosc staroswieckie poglady .poza tym piszesz ze nie wolno siedziec cicho jak policja zle robi.

owszem , zgadzam sie w zupelnosci tylko po co sie wypowiadasz na forum o takich rzeczach? idz na policje i powiedz im zeby ruszyli [gluteus maximus] na zlodziei i mordercow a nie napadali na bogu ducha winnych ludzi.

uprzedzajac wasze odpowiedzi :

nie przemawia mna zadna zawisc , zazdrosc ni tym podobne rzeczy.

ja poprostu nie nawidze wywyzszania sie , zadzierania noska i podobnych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l.

z mojej strony finito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze raz bravo dla tego pana :D

widze ze rozumiemy sie w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde coś mi się spieprzyło i zginęły moje wypociny :( Nie chce mi się jeszcze raz pisać... Jestem dobrze nagrzany i idę spać. Poczekam jak się dyskusja rozwinie...

PS Michalak - wiem o co Ci chodzi, ale nie to miałem na myśli ;) Chwalić się można nie tylko samochodami ;) No offence akurat do Ciebie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem czym możesz się pochwalić bo już dawno temu o tym opowiadałeś na forum. Zrobi to wrażenie na kilku osobach na forum ale mnie nie

no offence

btw.

wejdźcie tu www.kimble.org w dział photos i zobaczycia gościa gtóry się najbardzoej chwalił ze wszystkich a teraz siedzi w pudle.

Widzisz Michalak zarzucasz coś Krootkiemu.

A jak można nazwać nawwalanie przez Ciebie linków do prezentacji Audi, na którym byłeś ze Swoim ojcem ? Pisanie, że była tylko dla "vipów" itd...

Ale się dziś uśmiałem... Choć powinienem płakać :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, ja jednak zmieniam zdanie - też jestem zazdrosny... Czasem założę jakiś topic i nikt albo prawie nikt nie odpowiada... :( A Pocahontas założył, ledwo 2 godzinki minęły i już 2 strony dyskusji... a zapewne to nie koniec... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to byli zwykli policjanci czy SWAT ?? ;)

To był Grom :D .

Niedawno miałem taki nalot u siebie w klatce. Po sąsiada przyszli :wink:

jak juz wczesniej pisałem mooj wujaszek w Lublinie ma firme handlującą częsciami samochodowymi i samochodami... jezdzilem Viperem, porszakami, ferrarimi itp. ale ja bym sie w polsce bał mieć takie auto... :wink: on sam ma Hyunadia Terra Kan czy jakoś tak... fajne autko... ale do niego sie policja boi jeździć bo by wper.dol dostali :wink: jak on sie wkurzy to papa smerfy.... wujcio gargamel atakuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no offence

btw.

A jak można nazwać nawwalanie przez Ciebie linków do prezentacji Audi, na którym byłeś ze Swoim ojcem ? Pisanie, że była tylko dla "vipów" itd...

Nie pisałem, że była dla Vipów. Czy vip-y dla ciebie to całe stado ludzi, które jeżdzi samochodami firmy Audi?

A zdjęcia wrzuciłem, bo zostałem o to poproszony.

A do Krootkiego nic nie mam. Kiedyś nawet długo rozmawialiśmy na różne tematy i widzę/czytam, że mamy podobne zainteresowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GNZ, daj spokoj, daj sie niektorym wykazac, przytaknij, usmiechnij sie, kazdy musi miec troche rozrywki, chcesz przekonac kogos ze swiety mikolaj nie istnieje? po co? :wink:

Dołączona grafika

czy warto sie ponosic dla tak beznadziejnej i blachej sprawy?

Pocahontas ilu cyfrowy kod blokady ma ten Maybach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no offence

btw.

Nie pisałem, że była dla Vipów. Czy vip-y dla ciebie to całe stado ludzi, które jeżdzi samochodami firmy Audi?

A zdjęcia wrzuciłem, bo zostałem o to poproszony.

A do Krootkiego nic nie mam. Kiedyś nawet długo rozmawialiśmy na różne tematy i widzę/czytam, że mamy podobne zainteresowanie.

Spox.

Nie, wspomnianej grupy ludzi nie traktuje jako "vipów" :wink:

Chodziło mi o obrone Krootkiego. Bo to spoko facet :wink:

Pozdro i zakończmy takie kłótnie na forum (Nie zakładaniem takich tematów) :? Bo serio zamkną oślą :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polacy to strasznie zawistny naród, w tym topiku nawet to widać

Jeden napisze że ma lepszy samochód a reszcie żal du.pe ściska.

Żałosne to mało powiedziane. Wiem to na swoim przykładzie, że niektórych moich sąsiadów też żal du.psko ściska że mój ojciec dorobił się ciężką pracą wiecej niż oni !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałosne to mało powiedziane. Wiem to na swoim przykładzie, że niektórych moich sąsiadów też żal du.psko ściska że mój ojciec dorobił się ciężką pracą wiecej niż oni !!

Pretorian nie podgrzewaj atmosfery :wink:

Pisałeś już o tym :wink:

Pozdro i bez nerw Panowie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Znowu WAR. A ja lubie to słowo. Ale spoko. Może te chwalenie się jest troszke przesadziste? Te Texty też są dowalające. A ja mieskam na wiosce i też mieliśmy nalot w zeszłym roku bo na podwórku naszym stały

- 2 Octy

-Puncior

-Fusion

I też "smutni panowie" prosili o papierki. Ale to już było chamskie bo też używali słowa powszechnie uznanego za obleżywe. Przynajmniej z 10 razy. I jak tu można żyć?

Poprostu jeździć Trabim. I mieć policje w dup... albo być wazeliniarzem i podbijać ich ego bojąc się ich...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawistny i strasznie wybiorczo czytajacy, naucz sie czytac dokladnie, tu nikt nie pisal jaki kto ma samochod, a post tyczy policji to tak zupelnie na marginesie :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ja tam żadnej wojny wywołać niechce, stwierdzam tylko fakt.

Ciekaw jestem czy ci zagorzali uczestnicy forum co tak najbardziej się rzucają, czy w rzeczywistości też prowadzą tak bujne dyskusje z innymi ludzmi ?!?! Bo chyba tylko na forum są tacy elokwentni.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw jestem czy ci zagorzali uczestnicy forum co tak najbardziej się rzucają, czy w rzeczywistości też prowadzą tak bujne dyskusje z innymi ludzmi ?!?! Bo chyba tylko na forum są tacy elokwentni.

pozdrawiam

Mi zawsze powtarzają, że mam gadane "jak ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le" :lol:

Kurcze... Trza to tweakowskie piwko w Gdańsku zrobić :twisted:

Zdrówko :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja dziekuje za takie fakty. naucz sie chlop(cze)ie NIEUOGOLNIAC.

to ze ktos jest zawistny , zazdrosny nie zalezy od jego narodowosci , acz od wychowania i jego charakteru.

zapamietajcie to wreszcie do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nedzy.

[/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...