Skocz do zawartości
poca

Miałem dzisiaj nalot psów na chate | Nie chodzi o soft

Rekomendowane odpowiedzi

Mój tatuś i mamusia pracują w redakcji gazety samochodowej . Niestety nie mogę podać jej nazwy :/  No i wiecie, bierze redaktor samochód na test i to wszystko. Ale jak się jakieś diament trafi to tata się chce nim przejechać. Chodzi mi np. o : Merola ML i S, BMW 7 i 5 . A że garasz strzeżony jest obok gdzie mieszkam. Więc napewno sąsiedzi widzą jakie bryki stoją i czyje są. W ostatnim tyg. ojciec jeździł Porshe 911 i z Niemiec sprowadzanym Maybachem. No i to już trafiło sąsiadów. Zadzwonili na policje że mój zgredzik to jakaś mafia samochodowa. Hłe, hłe. Dzisiaj budze się, jem śniadanie. Oczywiście comp on. Patrze przez okno, a tu 2 samochody policyjne i laweta podjeżdża. I walą na chama do drzwi. Moja matka loozik, nie wie o co chodzi, otwiera drzwi. A ci wpadają. I takie text:

- Policja !

Starszy wychodzi, wiadomo

- Ale o co chodzi?

A oni:

- O to ku.r.wa !! Dawaj papiery samochodów.

No to starszy idzie do szuflady, wyjmuje, wszystko elegancko. Sprawdzili tablice, czy nie kradzione. I nawet <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przepraszam nie powiedzieli. I sobie pojechali. W jakim to my kraju żyjemy ?!?

I ja mam w to uwierzyć...

Tak, z pewnością wpadli do ciebie do domu, razem z lawetą, a potem zaczeli krzyczeć do twojej matki, a potem.... się obudziłeś...

Nie chce mi się wierzyć w to, że policja zrobiła by taką akcje bez wcześniejszego sprawdzenia sprawy, zwłaszcza, że twoi rodzicie to podobno wysoko postawione osoby, a takie osoby się zna...

No chyba, że twój starszy ma szkołę "DżiHad"... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że się rozbrykaliście i jak to zwykle bywa w złą strone. Mi tylko chodziło o policje, że wpadła, bez sprawdzenie danych. A co mnie obchodzi ten Maybach, na którego się wyraźnie uparliście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ja tam żadnej wojny wywołać niechce, stwierdzam tylko fakt. 

Ciekaw jestem czy ci zagorzali uczestnicy forum co tak najbardziej się rzucają, czy w rzeczywistości też prowadzą tak bujne dyskusje z innymi ludzmi ?!?! Bo chyba tylko na forum są tacy elokwentni.

pozdrawiam

Mi zawsze powtarzają, że mam gadane "jak ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>" :lol:

Kurcze... Trza to tweakowskie piwko w Gdańsku zrobić :twisted:

Zdrówko :twisted:

spoko :wink: chodzi mi oglnie o cale forum, wiecznie klutnie..... wyzwiska, wysmiewanie sie itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...