TyBiAs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Ustawilem mojego procka(DUT3C) na mnozniku 12.5 i FSB 150, a system wykrywa go jako 1266 mhz, co jest grane?? Sprawdzalem dwa razy w biosie i jest tak jak wyzej poustawiane, a programy HARDinfo i cpuCOOL pokazuja 1266...nie kapuje. Wczesniej mialem palomino 2000+, dzisiaj go zmienilem, i przy poscie biosu pisze ATHLON 2000+ 1266mhz, pomocy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 update: ustawilem FSB 150 przez cpucool, i sisoft sandra wykrywa go jako 1874,9 MHz, czyli dobze, ale HARDinfo i system wykrywa go dalejjako 1266....wie ktos o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Juz wszytsko dobrze sie wykrywa Procek pewnie musial sie rozgrzac . Aktualnie chodzi na FSB 160mhz, mnoznik 12.5/13 a napiecie 1.650v, co o tym myslicie? Jakie maks mogllbym dac mu napiecie, zeby bylo bezpiecznie ? POtestuje go troche i sprobuje polecice wyzej. Co prawda na mojej plytce i z tymi pamiatkami moge maks 166mhz ale to sie jzu zmieni za kilka dni _________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 zalozyl se temat i se popisał sam .. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ;), napisalem bo sie cos zmienilo. BTW to moglby ktos cos napisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 zalozyl se temat i se popisał sam .. :Dchlopak jest samowystraczalny :lol: jednak polecam na przeszlosc uzywac opcji "EDYTUJ" a gdy przy 3 poscie dojdziesz do rozwiazania to tez nie widze przeszkod aby temat usunac samodzielnie - modemowcy placa za czytanie takich <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Aktualnie chodzi na FSB 160mhz, mnoznik 12.5/13 a napiecie 1.650v, co o tym myslicie? Jakie maks mogllbym dac mu napiecie, zeby bylo bezpiecznie ? POtestuje go troche i sprobuje polecice wyzej. Co prawda na mojej plytce i z tymi pamiatkami moge maks 166mhz ale to sie jzu zmieni za kilka dni :D OK, masz racje zapomnialem o "zmien" ale jak widzisz wcale nie mam zamiaru konczyc tego topicu, a na przyszlosc to naucz sie czytac ze zrozumieniem, a do piero pozniej zabieraj glos... A <span style="color:red;">[ciach!]</span>la to sam jestes "chlopaku" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...