Skocz do zawartości
TyBiAs

12.5 * 150 = 1266mhz??? Co to ma byc?

Rekomendowane odpowiedzi

Ustawilem mojego procka(DUT3C) na mnozniku 12.5 i FSB 150, a system wykrywa go jako 1266 mhz, co jest grane?? Sprawdzalem dwa razy w biosie i jest tak jak wyzej poustawiane, a programy HARDinfo i cpuCOOL pokazuja 1266...nie kapuje. Wczesniej mialem palomino 2000+, dzisiaj go zmienilem, i przy poscie biosu pisze ATHLON 2000+ 1266mhz, pomocy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz wszytsko dobrze sie wykrywa Procek pewnie musial sie rozgrzac .

Aktualnie chodzi na FSB 160mhz, mnoznik 12.5/13 a napiecie 1.650v, co o tym myslicie? Jakie maks mogllbym dac mu napiecie, zeby bylo bezpiecznie ? POtestuje go troche i sprobuje polecice wyzej. Co prawda na mojej plytce i z tymi pamiatkami moge maks 166mhz ale to sie jzu zmieni za kilka dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalozyl se temat i se popisał sam .. :D

chlopak jest samowystraczalny :lol:

jednak polecam na przeszlosc uzywac opcji "EDYTUJ"

a gdy przy 3 poscie dojdziesz do rozwiazania to tez nie widze przeszkod aby temat usunac samodzielnie - modemowcy placa za czytanie takich <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie chodzi na FSB 160mhz, mnoznik 12.5/13 a napiecie 1.650v, co o tym myslicie? Jakie maks mogllbym dac mu napiecie, zeby bylo bezpiecznie ? POtestuje go troche i sprobuje polecice wyzej. Co prawda na mojej plytce i z tymi pamiatkami moge maks 166mhz ale to sie jzu zmieni za kilka dni :D

OK, masz racje zapomnialem o "zmien"

ale jak widzisz wcale nie mam zamiaru konczyc tego topicu, a na przyszlosc to naucz sie czytac ze zrozumieniem, a do piero pozniej zabieraj glos...

A <span style="color:red;">[ciach!]</span>la to sam jestes "chlopaku"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...