Dexter Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Poniewaz ostatnio jest popularny temat legalnych systemow, wyciagnalem z szafy wlasnie takie cudo ktore kiedys dostalem od znajomego. Dokladnie nazywa sie to Windows 2000 Professional Beta3 Corporate Preview. Pytalem juz na oslej w bardzo popularnym watku ;) ale nie dostalem odpowiedzi. Czy to jest warte zainstalowania czy to jakas kicha. Z pobieznego przejrzenia dokumentacji wynika ze jest to legalny system przez 365 dni od momentu zainstalowania. Ktos zwrocil uwage ze Beta3 oznacza wczesne wersje a mi sie kiedys obilo o uszy ze to oznacza numerek SP zawartego w tym pakiecie. Prosze o opinie TIA. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Tak to ja zwróciłem uwage ze beta to wczesna wersja. Skoro pisze beta to nie ma mozliwosci zeby miało to jakis związek z SP. Pozatym nigdy nie został wydany zaden trial windows z sp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Zakladajac ze masz racje ;) spytam sie czy instalujac SP do tej wersji Beta otrzymam pelnowartosciowy system juz bez statusu bety ? Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 O ile dobrze pamiętam to instalator SP nie pozwoli na instalacje w wersji beta systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 No to kicha, dzieki za podpowiedzi. Jak bede mial troche czasu i wolnych zasobow to mimo wszystko poeksperymentuje :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...