mechl!n Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18403014 Ciekawy bloczek IMHO. Czyżby pojawiła się nowa firma na polskim rynku WC czy to tylko jakaś "ewolucja" C-P-C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Waz 6mm OD :? Konstrukcja bloku dziwna - rozbija wode na 2 strumienie, a odbiera tylko jeden (1 wylot). Chlodnica aluminiowa - blok miedziany :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 zapinka do tego bloku nie podchodzi - ogolnie zalatuje na kilometr :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ogulnie rewulucja C** według mnie - pompka wciąga wode odrazu przy pojemniku - ogromna średnica węża - bloczek chory pomysł z wlotek środku i tylko jednym wylotem - zaponika no jak ktoś chce mątować zapinke na złączcie do tego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 hehe no co do zestawów to to jest masakra od TT AquariusIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Aquarius mi sie podoba, bo obecnie nie zalezy mi na xtreme OC a jedynie na ciszy. poza tym komp musi byc mobilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jesli chodzi o wykonianie to jest naprawde git :) ciekawe jak wydajnosc no i cena :? która pewnie bedzie staszna :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Po srednicy wazy to mozna by powiedziec ze to ewolucja C_C bo bloczek calkiem fajny, choc az sie prosi o 3 otwory. Poza tym nawet jest chlodnica zamiast kilometrow wezy :wink: Ciekawi mnie tylko jak gosc chce montowac ten bloczek przy uzyciu tej zapinki jak na srodku bloczku jest dziura pod krucciec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jesli chodzi o wykonianie to jest naprawde git :) ciekawe jak wydajnosc no i cena http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18426607 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 co to za bezsens, ten bloczek jest kretynski, pominmy fakt we woda z jednej strony sie gotuje, to jeszcze brak w nim sprayera, chyba ze to wlasnie skrajnym kanalem woda wraca, ale nie widzi mi sie to za bardzo, weze 6mm OD to downgrade cpc :D :D :D tile one maja ID 4?? zapinka wogole nie wiem jak dziala, moze na waz naciska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 kurcze czy ja sie moze myle , bo patrzac na bloczek mam wrazenie ze podstawa ma 3-4 mm nie wiecej, wiec te finy jakies takie troche niskie som :] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Podstawa o grobości 10mm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Jesli chodzi o wykonianie to jest naprawde git :) ciekawe jak wydajnosc no i cena http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18426607 Ja mówiłem o aq od TT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 easy kosztuje to to 149 dolarów , nawet nie tak tragicznie , pytanie tylko jaka wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ciekawe tylko ile w polsce bedzie kosztować :), pewnie coś koło 600-700zł, no właśnie ta nie pewna wydajność :D może nie długo bedą juz jakies testy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzich Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 W polsce TT Aquarius III bedzie za okolo 1200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Te finy to prawdziwe czy tylko tak farba kilka kresek namalowane :lol: Moim zdaniem konstrukcja troche nieprzemyslana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Te finy to prawdziwe czy tylko tak farba kilka kresek namalowane :lol: Moim zdaniem konstrukcja troche nieprzemyslana ;) Troche to troche malo powiedziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzich Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Hhehe a co powiecie na ten blok http://www.tweakingshop.de/product_info.ph...products_id=174 czy nie wyglada dosyc znajomo?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 W powiekszeniu widac jednak sprayer :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Czy dobrze widzę, że woda wpada na środku, a wypada tylko z jednej strony? Czyli pół bloku to cieplutka laguna z niewzruszoną wodą?? Spód IMO bardzo fajny, ale top do wywalenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 W polsce TT Aquarius III bedzie za okolo 1200 zl To juz mi sie nie podoba :P, oby się nie sprawdziło to co mówisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 ktos tu podal strone na ktorej jest pokazany ten bloczek , a ten gosciu z allegro prawdopodobnie robi zupelnie inne bloczki niz ten na zdjeciu (bo ten na zdjeciu jednak ma chyba te 5mm podstawy a nie 10 :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 panowie mam pilne pytanko :D jakie srednice zew/wew maja CPC, na ich stronie znalazlem ze sr. wew to 5mm, ale tam tyle glupot ze moze i to jest nie do konca prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 panowie mam pilne pytanko :D jakie srednice zew/wew maja CPC, na ich stronie znalazlem ze sr. wew to 5mm, ale tam tyle glupot ze moze i to jest nie do konca prawda. chyba 5mm. Bedziesz robil swoje zestawy dla mas :?: :!: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 :), w zasadzie to juz zrobiłem, kwestia tylko czy wąż wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Te bloki nie sa te same (ten z allegro i ten co zdzich dal linka. Pozrownajcie sobie rozstaw dziurek na dziury w plycie. Sa inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 jak nie jak tak , dla mnie ten co z allegro ma dziurki na athlona a ten z niemieckiej strony dla p4 i taka w nich roznica, cos mi sie niechce wiezyc ze to moze byc ten sam bloczek. aha i sadzac po zapince wnioskuje ze bloczek nie bedzie miec wlotu na srodku bo nie widzi mi sie zeby sprzedawano wlasnie to co jest na fotce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Popixs - wew 5mm scianka 1mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Znowu jakis lol na allegro, ktoś to kupi i zbaczy ze inny blok kupił, a sprzedawca powie "no nie widzisz ze 'prawie' takie same " :D Kontrukcja dość nieprzemyslana ogolnie, sprayer zamiast rozprwdzac wode na finy to jest o 90 stopni kopnięty. Co prawda jest 'prysznic' ale raczej duzo nie da przy konstrukcji z finami zamiast z otworami. Ten brak jednego wylotu to rzeczywiscie masakra. To tak jakby ktoś zobaczył WW albo klona WW, dał jeden wylot bo nie wiedział po co sa 2 :) Plus to ilość i gęstość finów. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...