weronica Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Czesc chcialabym sie dowiedziec jak odtwarzac pliki *mpc sciagnelam jakis plugin do winampa ale i tak nie dziala:( a drugie pytanko to jak przerobic *mpc na *mp3 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Nie wiem czy sie da przerobic mpc na mp3 - musisz poszukac konwertera takiego ktory bedzie czytal mpc, a jesli chodzi o odczytanie mpc to poszukaj innego plugina ewentualnie zmien winampa - to powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 ok pozostal mi jeden problem nie wiem jak o nagrac na plytke prosze o jakies rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 prosze dzialajacy w 1000% pluggin http://republika.pl/sir_yaro/tmp/in_mpc.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 bez zbednego kombinowania to zmien na wav a potem kazdy program do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...